Bana Yardım Edermisiniz....

739 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
-SEVBAN-

-SEVBAN-

Kıdemli Üye · 208 mesaj

Forumda bazı alanlara giremiyorum mesela kendi profilimi göremiyorum sonra diğer üyeleri göremiyorum bu kısıtlamanın sebebi neden olabilir...saygılarımla..vesselam veddua
Azerbaycan_li

Azerbaycan_li

Mübarek Üye · 1.201 mesaj

-SEVBAN-Forumda bazı alanlara giremiyorum mesela kendi profilimi göremiyorum sonra diğer üyeleri göremiyorum bu kısıtlamanın sebebi neden olabilir...saygılarımla..vesselam veddua

kendi profilinizi görmek için kontorl paneli var sol üst köşede...oraya tıklaya bilirsiniz...diger üyelerin profillerini ise bilemiyorum...
-SEVBAN-

-SEVBAN-

Kıdemli Üye · 208 mesaj

Yani bakın orayı biliyorum Allah razı olsun ama nickin üstüne tıklayınca açılan ve bilgilerin görüldüğü kısımlardan bahsediyorum devamlı bu uyarı çıkıyo...vesselam

Sayın -SEVBAN-, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yoktur. Bunun nedeni aşağıdakilerden biri olabilir:

Bu bölüm forumdan kaldırılmış olabilir.
Bu uyarıyı foruma ekli bir dosyaya tıkladığınızda aldı iseniz, foruma ekli dosyalar kaldırılmıştır.
Kullanıcı izinleriniz veya üyesi olduğunuz grubun izinleri, bu sayfayı görüntülemenize izin vermiyor. Yada admin ayarlarıyla uğraşıyor olabilirsiniz ve izniniz olmadığından bu sayfayı görüntüleyemiyorsunuz.
Veya girmek istediğiniz konu forumdan kaldırılmıştır.
Azerbaycan_li

Azerbaycan_li

Mübarek Üye · 1.201 mesaj

-SEVBAN-Yani bakın orayı biliyorum Allah razı olsun ama nickin üstüne tıklayınca açılan ve bilgilerin görüldüğü kısımlardan bahsediyorum devamlı bu uyarı çıkıyo...vesselam

Sayın -SEVBAN-, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yoktur. Bunun nedeni aşağıdakilerden biri olabilir:

Bu uyarıyı foruma ekli bir dosyaya tıkladığınızda aldı iseniz, foruma ekli dosyalar kaldırılmıştır.
Kullanıcı izinleriniz veya üyesi olduğunuz grubun izinleri, bu sayfayı görüntülemenize izin vermiyor. Yada admin ayarlarıyla uğraşıyor olabilirsiniz ve izniniz olmadığından bu sayfayı görüntüleyemiyorsunuz.

sanırım üyelerin güvenligi için düşünülmüş kardeşim..ki en dogrusu bu degil mi? yani yalnız size özel degil herkes için öle...sadece paylaşımlarda bulunup ve bu paylaşımlara yorum yazmak üzere kurulan bir islami forum...üye profillerinin ve s açık oldugu forumlar fitne ve fesada yol açaa bilir sanırım..
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Esselamûaleykum...

Esselamûaleykum...

-SEVBAN-Forumda bazı alanlara giremiyorum mesela kendi profilimi göremiyorum sonra diğer üyeleri göremiyorum bu kısıtlamanın sebebi neden olabilir...saygılarımla..vesselam veddua

-SEVBAN-Yani bakın orayı biliyorum Allah razı olsun ama nickin üstüne tıklayınca açılan ve bilgilerin görüldüğü kısımlardan bahsediyorum devamlı bu uyarı çıkıyo...vesselam

Öncelikle hoşgeldiniz kardeşim...
Rabbim üyeliğinizi hayırlı ve daim etsin inşallah...

Sitemizde özel bilgilerin görülmesi uygun olmadığından yönetim böyle bir uygulama yapmaktadır...
Özel mesaj sistemimiz de yoktur...

Hayırlı ve güzel paylaşımlarda bulunmak duasıyla inşallah...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
-SEVBAN-

-SEVBAN-

Kıdemli Üye · 208 mesaj

Allah razı olsun kardeşim ...vesselam veddua
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.