karadenizli olupta hamsilerden bahsetmemek olmaz...
6.762 görüntülenme · 34 yanıt
tevbeYA-HAK, post: 837259, member: 57410tuğba bana yap da yolla o kadar canım isiyor ki şuan anlatamam sana....:a03:
tuğba nasıl yapsın iş yapıyooo hala daha iş yerinde biri yapacak ki tuğba yesin zaten laf aramızda mutfakla aram iyi degildir benim..
o zaman sen gel buraya ben yapayım beraber yeriz olur mu?hııı gelirken de balık getirmeyi unutma sakınnnnn...:a21:
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAK, post: 837269, member: 45744o zaman sen gel buraya ben yapayım beraber yeriz olur mu?hııı gelirken de balık getirmeyi unutma sakınnnnn...:a21:
inşaallah bir gün kardeşim yaa gönüller bir olsun bizim lokanta var ama döner hamburger felan var menüsü sıradan yani ev yakın ama eeve de gidemiyoz günler kısa yalnızca pazar günü kaldı o gün yedik yedik ... başka sans yok
sevda hafız, post: 837614, member: 80887tuba bende hamsıyı cok severim özellikle tuzlu hamsiyi bilmem bikirmisin trabzonda yaparlar birde yanında haşlanmış patates ve turşu mmmm harika...
selamun aleyküm evet turşuya bende bayılırım kardeşim
Rabbimize emnaet ol
Rabbimize emnaet ol
T.Nur, post: 845331, member: 72384Eline sağlik kardeşim cok güzel görünüyor hamsiler hiiiii
selamun aleyküm kardeşim hayırlı akşamlar inşaallah...
berat05 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
İyiyim hamdolsun....
Eskileri görmek ayrı bir güzellik...Rabbim daim etsin inşaallah...Varlığınız foruma canlılık katıyor bu bir kesin ;)
Bu arada ....hamsi fena halde canım çekti....iyi kızarmış... ...yeme de yanında yat cinsinden....
Eskileri görmek ayrı bir güzellik...Rabbim daim etsin inşaallah...Varlığınız foruma canlılık katıyor bu bir kesin ;)
Bu arada ....hamsi fena halde canım çekti....iyi kızarmış... ...yeme de yanında yat cinsinden....
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44004-karadenizli-olupta-hamsilerden-bahsetmemek-olmaz · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- BİR KADINA AŞIK OLUPTA İFFETİNİ KORUYAN VE BU AŞK ÜZERE ÖLEN SEHİD OLARAK ÖLÜR." DİYE BİR SÖZ N Islamda Kadının Yeri ve Önemi 9 cevap
- Kalble niyet edilmezse, dört mezhepte de namaz sahih olmaz.Sadece dille niyet olmaz. Namaz 1 cevap
- Tevhid eden deli olmaz, kalbi zelil olmaz! Kendi Şiirleriniz 1 cevap
- Ana Gibi Yâr Olmaz Ehlibeyt 4 cevap
- Dualar Neden Kabul Olmaz ? Fıkıh ve Akaîd 10 cevap
- Kur'anda çelişki olmaz (Ateistlere cevaplar) Kuran-ı Kerim 13 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.