isimmm

1.316 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
fb_nur34

fb_nur34

Yeni Üye · 2 mesaj

s.a. arkadaşlar kusura bakmayın. biz yeni doğan bir kız bebeğe isim aryışı içerisindeyiz ve bu konuyu nerede açacağımı bilemedim bende burayı uygun gördüm affınızaa sığınarak. ancak isim konusunda kısıtlıyız ablasının adı beyza yani bulunacak ismin sonu -za ile bitecek ve anlamı düzgün olacak. yardımcı olursanız çok sevinicez...
tubae

tubae

Kıdemli Üye · 179 mesaj

feyza olabılırmı
fb_nur34

fb_nur34

Yeni Üye · 2 mesaj

tubae, post: 831423, member: 73307feyza olabılırmı

feyza varmış onlarda... :(
mektubat

mektubat

Mübarek Üye · 2.308 mesaj

Efendim Mahşer günü isimlerimizle çağırılacağız.O Nedenle geçmişte yaşamış din büyüklerinin isminden koyarsak iyi olur.Çünkü Cenab-ı Hak herkesi affetmek için tabiri caizse bahane arayacak,gibi bir şey olacak.Bu kulumun ismi filan sevdiğim kuluma benziyor deyip affedilme ihtimali olması için ona göre hareket etmenizde yarar var.Ayrıca çocuğun ana baba üzerindeki haklarından birisi de ona müslüman ismini koymaktır.
linkten ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.Dua istirham ederiz.
Çocuklara hangi isimleri koymalı .:.: www.dinimizislam.com :.:.
*Dilini muhafaza et, seni sokmasın. Çünkü o, büyük bir yılandır.
* Allahü teâlâ rızka kefildir ama imana kefil değildir.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam kardeşim.bir anne ve babanın diğer sorumluluklarından biride evladını hayırlı bir isim ile adlandırmasıdır.

kafiye olmuş yada olmamış mühim olan bizlerin bu emanet olan evlatları hayırlı bir şekilde islam ahlakı ve terbiyesi üstüne yetiştirip,bu hak yolda hayırlı bir kul,ümmet,kardeş,evlat sonrasında ise ana ve baba olarak büyütüp insanlığa kazandırıp dünyevi ve ahiri yaşamlarının sağlamlığının olmasınada vesile olmaktır inşaALLAH..

konu hakkında yazdıklarım size ne bir akıl ne bir nasihattır kardeşim sakın ola yanlış anlamayın konu üzerinden bizde bildiklerimizi paylaşmak istedik konunuzun vesilesi ise.

bende sizlere şunları önerebilirim;

ayşe
fatma
hatice
zeynep
büşra
kübra
afranur
ikranur
azranur
erva ceylin
beyza
şeyda
şüheda
eslemnur
berilsu nisa

mevlam hayırlısı ile dünyaya gelip kucağınıza almayı nasip kısmet eylesin.selametle kalınız kardeşim.
emine2

emine2

Kıdemli Üye · 254 mesaj

hatice betül anlamlarına bakın kardeşim azranın anlamıda çok güzel amine zeynep melike
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

selamün aleyküm kardeşim RABBİM CC hayırlı, sağlıklı, analı, babalı uzun ömürler versin inşallah
ben hira ismini çok severim :a27:
emine2

emine2

Kıdemli Üye · 254 mesaj

ewet hira ismide çok güzel
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.