Hz.Ömer'e Gelin Olmak !!
4.820 görüntülenme · 64 yanıt
hikaye güzelde ama keske gercek hayatada bu böyle olsa vede herkes iyiligi icin mükafatlandirilsa ama bu malesef öyle degil
ve simdi birileri cikacak imtihanlardan bahsedecek ama hayati yasamak icin geldik bu dünyaya belkide bir imtihan olayi vardir ama ben bu sekilde olduguna inanmiyorum dogrusu
yinede emegine saglik
ve simdi birileri cikacak imtihanlardan bahsedecek ama hayati yasamak icin geldik bu dünyaya belkide bir imtihan olayi vardir ama ben bu sekilde olduguna inanmiyorum dogrusu
yinede emegine saglik
HERAKLES01, post: 1042412, member: 1200hikaye güzelde ama keske gercek hayatada bu böyle olsa vede herkes iyiligi icin mükafatlandirilsa ama bu malesef öyle degil
yinede emegine saglik
İnanmamak konusunda kimseyi zorlayamayız.. Rabbim kimine hidayet veriyor kimine de nasip etmiyor..
herşeyin doğrusunu bilen de muhakkak O'dur (c.c.)
Selam ve dua ile..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/43210-hz-omer-e-gelin-olmak · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ÖMER'E GELİN OLMAK İslam'da Aile Hayatı 1 cevap
- ömer'e gelin olmak... Dini Hikayeler 3 cevap
- gelin ey kardeşler gelin (gönüllere kazılı ilahilerden) Şiirler 6 cevap
- Suudi Arabistan'da Gelin Olmak Resimler 7 cevap
- AMENU OLMAK,TAKVA SAHİBİ OLMAK Tasavvûf 3 cevap
- İnsan Olmak İçin İnsan Doğmuş Olmak Yetmez Edebiyat 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.