Değerli din kardeşlerim. Benim bir sıkıntım var. Kendim 2 yıllık üniversite mezunuyum. Askerde bir haksızlıga ugradım çavuş olmam gerekirken er olarak usta birligine gittim. Sonrasında çok sıkıntılar yaşadım cahil insanlarla uğraştım. En büyük hatam insanları hot gördüm. Meslegimde çok iyiyim uzman durumdayım geldim yanlışımı anladım tövbe ettim. Herşeyime dikkat etmeme ramen işsizim işlerim rasgitmiyor. İş bulamıyorum şükür yanlıştan döndüm uyandım Yüce Allah (cc) tövbe ettim ama ne hikmetse bir türlü iş bulamıyorum sıkıntıdayım....
Bir sıkıntım var yardım istiyorum...
733 görüntülenme · 2 yanıt
SelamunAleykum Rabbim Sizin İçin Hayırlısı Ne İse Onu Göstersin. Muhakkak İşsiz kalmanızda da bir hayır vardır, sabırla size uygun işi arayın nasibin nereden geleceğini ancak Rabbim Bilir...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/43204-bir-sikintim-var-yardim-istiyorum · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Ruhi Bunalımdayım Sıkıntım Büyük Ablalarım Abilerim Dua Etmenizi İstiyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 28 cevap
- Sıkıntım içi bana dua edin kardeşlerim.. Görüş- Öneri- İstek 1 cevap
- Kapanmak İstiyorum tavsiye istiyorum yardım edin Tanışma Köşesi 50 cevap
- yardım..yardım..yardım Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 17 cevap
- Namaz kılmak istiyorum ama kılmak istiyorum ama kılamıyorummu diyosunuz bi göz atın.. Namaz 24 cevap
- rumuzumu değiştirmek istiyorum yardım edermisiniz değiştiremiyorum.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.