Bir konuda yardım istiyorum , ilginize.....

999 görüntülenme · 3 yanıt

Paylaş:
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

Mübarek Üye · 1.470 mesaj

Selamun aleyküm kardeşlerim . Bana yardımcı olursanız çok memnun olacağım. Ben mp3' e Kur'an-ı Kerim mealini indirmek istiyorum. Nasıl indireceğim ? Daha doğrusu sitelere girdim ve hepsi de üyelik istiyor ama ben üye olmadan indirmek istiyorum.
Hepinizi selamlıyorum.

ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

Mübarek Üye · 1.470 mesaj

gecekonduAleyküm Selam Kardeşim Bu Siteden Üyelik Olmadan Dinleyebilir , mp3 olarakta indirebilirsiniz ... Allah'a emanet olun selametle. ..

Kuran Dinle, Sesli Kuran ı Kerim Mp3 İndir, Kuran Meali Oku

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun nasıl sevindim bir bilseniz:) Kaç zamandır bununla uğraşıyorum ama bir türlü nasip olmamıştı Allah'ın izni ve sizin vesile olmanızla muradıma erdim. Rabbim inşallah sizede sıkıntılı anınızda dermanını versin. Amin.
Hayırlı günler.
:H

ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

roses_death88, post: 646706, member: 74504Çok teşekkür ederim Allah razı olsun nasıl sevindim bir bilseniz:) Kaç zamandır bununla uğraşıyorum ama bir türlü nasip olmamıştı Allah'ın izni ve sizin vesile olmanızla muradıma erdim. Rabbim inşallah sizede sıkıntılı anınızda dermanını versin. Amin.
Hayırlı günler. :H

Allah Razı Olsun Kardeşim Güzel Duaların İçin Amin İnşallah Bende Sürekli telefondan dinliyorum bu site Ordan aklımda kalmıştı ... Selam ve Dua ile

Allah’ım ! Sana şükrümde , Seni zikrimde ve Sana en güzel ibadetlerimi yapmamda bana yardım et.

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.