Dogarken Neden Agladımı Yaşadıkca Anlıyorum
746 görüntülenme · 3 yanıt
Aleyküm selam hemşehrim siz de Kastamonuluymuşsunuz.Amin inşaAllah ölümü güzel olanlardan oluruz.Zorluklarda sabrederek Rabbimize sıgınacagız,Allah celle celalühü mutlaka mükafatını verecektir.
Allah u Teala nın bizleri sınaması,imtihan etmesi o kadar güzel ki aslında,O na daha da yakınlaşıyoruz,belki yoruluyoruz bazen ama bunu Rabbimiz için yaptıgımızı biliyoruz.RAhman hepimizin yardımcısı olsun..
Allah u Teala nın bizleri sınaması,imtihan etmesi o kadar güzel ki aslında,O na daha da yakınlaşıyoruz,belki yoruluyoruz bazen ama bunu Rabbimiz için yaptıgımızı biliyoruz.RAhman hepimizin yardımcısı olsun..
Selamun aleyküm Allah razı olsun hemşehrim Kastamonuluyum Hayatta acı tatlı günlerim oldu sizlerinde olmuştur Bizleri yaradana dua etmeliyiz bugünlerimize şükür etmeliyiz aza kanaat etmeliyiz hayatta imtihandayız bizleri yaradandan dualarımızı esirgememeliyiz.
Aleyküm selam evet haklısınız çok dogru söylüyorsunuz.İnsan herşeyin Rabbinden geldigini bildigi ve bunun bilincinde oldugu sürece aza kanaat etmesini de bu dünyanın imtihan dünyası oldugunu da bilecektir Allah u Teala nın izniyle.Rabbim bizleri yolundan ayırmasın..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/43203-dogarken-neden-agladimi-yasadikca-anliyorum · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- neden,neden,neden? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Neden Baba Neden? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- KOYUNLAR NEDEN ÇOK KÖPEKLER NEDEN AZ???? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 27 cevap
- İnsanlar neden kötü? Peki neden iyi? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- Faiz Neden Haramdır Dini sohbet 4 cevap
- MELEKLERİ BEN NEDEN GÖREMİYORUM ANNE Kıssadan Hisse 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.