Çatıda Namaz.. Ama Neden...

5.686 görüntülenme · 22 yanıt

Paylaş:
mustafa_xtar

mustafa_xtar

Mübarek Üye · 5.606 mesaj

Ajanslardan düşen bu fotoğraf bir anda herkesin dikkatini çekti. Peki bu adamlar neden çatıda namaz kılıyor?

Şırnakta bölücü terör örgütü tarafından şehit edilen jandarma komando çavuş Hüseyin Taşkın, memleketi olan Kütahyanın Tavşanlı ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığında vatani görevini yapan Hüseyin Taşkın (21), önceki gün Şırnakın Gabar Dağı bölgesine giderken, PKK militanlarının açtığı ateş neticesine şehit oldu. Şehidin dün akşam Kütahyaya gelen cenazesi, bugün Tavşanlı Devlet Hastanesi morgundan alındı. İlçe meydanında düzenlenen cenaze törenine 10 bine yakın vatandaş ile AK Parti Kütahya milletvekilleri Alaettin Güven, Hüsnü Ordu, Abdullah Erdem Cantimur, Vali Şükrü Kocatepe, Hava Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Küçükakyüz ve çok sayıda yetkili katıldı. Cenazede, şehidin babası Osman, annesi Emine ile kardeşi Kadriye Taşkın gözyaşlarına boğuldu. Acılı aile, evlatlarının bayrağa sarılı tabutuna kapanarak ağladı. Gözyaşlarının sel olup aktığı cenaze namazında, vatandaşlar bölücü terör örgütünü lanetledi.

Anne Emine Taşkın, Oğlum bir karıncayı bile incitmezdi. Böyle mi görecektim? Son bir aydır görüşemedim. Terhisine 3 ay vardı diyerek gözyaşlarına boğuldu.

İlçe meydanındaki cenaze namazını Tavşanlı Müftüsü İlyas Kılıç kıldırdı. Şehit Hüseyin Taşkın daha sonra ilçe mezarlığındaki şehitliğe defnedildi. Alana sığmayan vatandaşlar da çevredeki binaların çatılarında cemaatle birlikte namaz kılmaya kalkınca, ilginç görüntüler oluştu.

Türk-Kürt hemde Dinci - Dinci değil diyerek Bizi Bölmek isteyenler
Bu resme dikkatli bakın
Attığınız her adım bizi bölmüyor. Daha da kenetliyor.

http://www.samanyoluhaber.com/index.php?khide=1&hid=45496&sec=18

Türksat 3/A Frekans: 12729

Sembol Rate: 30000 Polarizasyon: Vertical Fec: 5/6 42º
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

RE: Çatıda Namaz.. Ama Neden...

selamün aleyküm kardeşim, hazımsızlara güzel bir cevap olacak kareler... darısı hazmedemeyenlerin başına.. :D emeğinize sağlık. selametle
mustafa_xtar

mustafa_xtar

aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm kardeşim, hazımsızlara güzel bir cevap olacak kareler... darısı hazmedemeyenlerin başına.. :D emeğinize sağlık. selametle

ve aleykümselam kardeşim
hazmedemeyenlerim hazmı çok zor olacak

omer58

omer58

Kıdemli Üye · 139 mesaj

S.A. KARDEŞŞŞŞŞ HİÇ DİKKATİNİ ÇEKTİMİ.İSLAM DÜŞMANLARI, HEP İNSANLARIN İBADETLERİYLE UĞRAŞIR,NAMAZIYLA UĞRAŞIR.AMA BİR ASKER ÖLDÜ,VEFAT ETTİ DEMEZLER HEP ŞEHİT OLDU DERLER.YAW HEM İSLAM DÜŞMANISIN HEMDE GURURLA ALLAH YOLUNDA CAN VERDİ DİYE HABER YAPIYORSUN (ŞEHİT) ALLAH YOLUNDA CANINI SEVE SEVE FEDA EDENE DENİR
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

omer58 yazdı:
S.A. KARDEŞŞŞŞŞ HİÇ DİKKATİNİ ÇEKTİMİ.İSLAM DÜŞMANLARI, HEP İNSANLARIN İBADETLERİYLE UĞRAŞIR,NAMAZIYLA UĞRAŞIR.AMA BİR ASKER ÖLDÜ,VEFAT ETTİ DEMEZLER HEP ŞEHİT OLDU DERLER.YAW HEM İSLAM DÜŞMANISIN HEMDE GURURLA ALLAH YOLUNDA CAN VERDİ DİYE HABER YAPIYORSUN (ŞEHİT) ALLAH YOLUNDA CANINI SEVE SEVE FEDA EDENE DENİR
SA KARDEŞ TOPRAĞI UĞRUNA ÖLENLER ŞEHİT OLMUYORMU
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

SA MUSTAFA KARDEŞ BEN KÜRDÜM AMA ÖNCE MÜSLÜMANIM HEPİMİZ KARDEŞİZ HEPİMİZ MÜSLÜMANIZ FIRSAT KOLLAYANLARA ALLAH FIRSAT VERMESİN
ZEHRA MELEK

ZEHRA MELEK

Mübarek Üye · 913 mesaj

OLUNCA OLUYOR İŞTE GÜZEL Bİ CVP OLMUŞ GERÇEKTEN...BÖLEMEDİLER..;)
ebe78

ebe78

Mübarek Üye · 530 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN . EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM. TÜRK,KÜRT KARDEŞTİR AYRIM YAPAN KALLEŞTİR.DİNCİ KARDEŞİM.BUNUN TÜRKLÜKLE YADA KÜRTLÜKLE ALAKASI YOK KARDEŞİM ONA BAKARSANIZ BEN DE KÜRDÜM. HER YÖRENİN İYİSİDE VAR KÖTÜSÜDE VAR DERLER YA HEP PKKLILAR KÜRTTÜR.BU BENCE KÜERTLERİ N HEPSİNİ KAPSAMAK ZATEN DEVLETİ BÖLÜNÜR YAPAN NEDENLERDEN BİRİDE BU DEĞİLMİ.HALBUKİ HEPİMİZ KARDEŞİZ.

GÖRÜNTÜLER MUHTEŞEM EMEĞİNE SAĞLIK.
mustafa_xtar

mustafa_xtar

omer58 yazdı:

a.s kardeşim Allah razı olsun
Her ölen şehid olmayabilir
ama biz hüsnü zan edelim çünkü kimin o makama ulaşıp ulaşmadığını Allah cc den gayri kimse bilemez

mustafa_xtar

mustafa_xtar

dinci yazdı:
omer58 yazdı:
SA KARDEŞ TOPRAĞI UĞRUNA ÖLENLER ŞEHİT OLMUYORMU

a.s oluyor inş kardeşim

omer58

omer58

Kıdemli Üye · 139 mesaj

dinci yazdı:
omer58 yazdı:
SA KARDEŞ TOPRAĞI UĞRUNA ÖLENLER ŞEHİT OLMUYORMU[/quot
VEALEYKÜMSELAM.GÜZEL KARDEŞİM,YÜREĞİNDE ALLAH RIZASINI TAŞIYIP ONUN DİNİ İÇİN MÜCADELE EDİP,TOPRAĞI İÇİN,VATANI İÇİN SEVE SEVE CANINI FEDAETMEKTEN ÇEKİNMEYEN HER İNSAN ALLAH KATINDA ŞEHİT DÜŞER.BİZLERİ,HESAP GÜNÜNDE TÜRKLÜĞÜMÜZDEN,KÜRTLÜĞÜMÜZDEN VEYA HERHANGİ BİR SOYDAN,IRKTAN HESABA ÇEKMEZ YÜCE RABBİMİZ.KİMSEYE SEN TÜRKSÜN KÜRTSÜN ARAPSIN VS.DİYE AYRIM YAPILMAZ.HERKES KENDİ NEFSİNDEN HESABA ÇEKİLİR.BU VATAN BİZİM BU MİLLET BİZİM TÜRKÜYLE KÜRDÜYLE HEPİMİZİN.ALLAH'A EMANET OLUNUZ.
omer58

omer58

Kıdemli Üye · 139 mesaj

mustafa_xtar yazdı:
omer58 yazdı:

Her ölen şehid olmayabilir
ama biz hüsnü zan edelim çünkü kimin o makama ulaşıp ulaşmadığını Allah cc den gayri kimse bilemez

MUHAKKAK Kİ RABBİMİZDEN BAŞKASI BİLEMEZ.KALPLERDEN GEÇENİ ANCAK O BİLİR.BEN SADECE ŞEHİTLİĞİN KELİME ANLAMINDAN BAHSETTİM
mustafa_xtar

mustafa_xtar

dinci yazdı:
SA MUSTAFA KARDEŞ BEN KÜRDÜM AMA ÖNCE MÜSLÜMANIM HEPİMİZ KARDEŞİZ HEPİMİZ MÜSLÜMANIZ FIRSAT KOLLAYANLARA ALLAH FIRSAT VERMESİN

Bu güzel düşüncen için tebrik ederim B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

mustafa_xtar

mustafa_xtar

ZEHRA MELEK yazdı:
OLUNCA OLUYOR İŞTE GÜZEL Bİ CVP OLMUŞ GERÇEKTEN...BÖLEMEDİLER..;)

Allah razı olsun

mustafa_xtar

mustafa_xtar

ebe78 yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN . EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM. TÜRK,KÜRT KARDEŞTİR AYRIM YAPAN KALLEŞTİR.DİNCİ KARDEŞİM.BUNUN TÜRKLÜKLE YADA KÜRTLÜKLE ALAKASI YOK KARDEŞİM ONA BAKARSANIZ BEN DE KÜRDÜM. HER YÖRENİN İYİSİDE VAR KÖTÜSÜDE VAR DERLER YA HEP PKKLILAR KÜRTTÜR.BU BENCE KÜERTLERİ N HEPSİNİ KAPSAMAK ZATEN DEVLETİ BÖLÜNÜR YAPAN NEDENLERDEN BİRİDE BU DEĞİLMİ.HALBUKİ HEPİMİZ KARDEŞİZ.

GÖRÜNTÜLER MUHTEŞEM EMEĞİNE SAĞLIK.

saolasın ablacım
öncelikli değerimize baksa kimsenin burnu bile kanamaz
hepimiz müslümanız elhamdülillah
burda kardeşi kardeşe kırdırıyorlar

ebe78

ebe78

Mübarek Üye · 530 mesaj

EVET KARDEŞİM HAKLISIN.B):(:(B)
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

GÖRÜNTÜLER MUHTEŞEM EMEĞİNE SAĞLIK
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
Ahmed_1907

Ahmed_1907

Mübarek Üye · 992 mesaj

ŞEHİTLER OLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
mustafa_xtar

mustafa_xtar

Allah razı olsun

tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

Türk-Kürt hemde Dinci - Dinci değil diyerek Bizi Bölmek isteyenler
Bu resme dikkatli bakın
Attığınız her adım bizi bölmüyor. Daha da kenetliyor.

S.A
İŞTE BUDUR ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM .AEO;)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.