...muhabbet kuşları...

11.446 görüntülenme · 105 yanıt

Paylaş:
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

bende başta ayvazdan korktum (kuşumun ismi) elimle kafese koyamıyordum kafesle peşinden koşuyordum:) ama uzun sürmedi.. ama meltem sen tam .. kıymışsın onlara tabiri caizse... hadi uydurdugun yalana ne demeli .. kuş canlanıp gülecek nerdeyse ** üzerimden espri yapma diyecek?** alemsin bacım ya .!!!
ufkumun-gunesi

ufkumun-gunesi

Aktif Üye · 50 mesaj

ya çok şekerler :D
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

aminenur, post: 820005, member: 87667bende başta ayvazdan korktum (kuşumun ismi) elimle kafese koyamıyordum kafesle peşinden koşuyordum:) ama uzun sürmedi.. ama meltem sen tam .. kıymışsın onlara tabiri caizse... hadi uydurdugun yalana ne demeli .. kuş canlanıp gülecek nerdeyse ** üzerimden espri yapma diyecek?** alemsin bacım ya .!!!

valla doğru..kuş canlanıp gerçekleri anlatacak nerdeyse..bu arada meltem bugünden sonra gidip kuş alırmış kendini affettirmek için...
-bu bir borçttur meltem hadi göreyim seni yapabilirsin:a04::a16:
meltem

meltem

Mübarek Üye · 1.782 mesaj

aminenur, post: 820005, member: 87667bende başta ayvazdan korktum (kuşumun ismi) elimle kafese koyamıyordum kafesle peşinden koşuyordum:) ama uzun sürmedi.. ama meltem sen tam .. kıymışsın onlara tabiri caizse... hadi uydurdugun yalana ne demeli .. kuş canlanıp gülecek nerdeyse ** üzerimden espri yapma diyecek?** alemsin bacım ya .!!!

Ya aşk olsun yaaaaaaa üstüme gelmeyin ...
olay canlandı birden gözümde....
kardeşim yeterince aldı intikamını zamanında
katil damgasıyla az gezmedim....
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
ferahhfeza

ferahhfeza

emanet55valla doğru..kuş canlanıp gerçekleri anlatacak nerdeyse..bu arada meltem bugünden sonra gidip kuş alırmış kendini affettirmek için...

aman zeynebim yapma:a24: şimdi gider gerçekten kuş alır yazık ikisine kıymış ..
rabbim korusun meltemden onları :D amin amin amin .....
meltem

meltem

emanet55valla doğru..kuş canlanıp gerçekleri anlatacak nerdeyse..bu arada meltem bugünden sonra gidip kuş alırmış kendini affettirmek için...

Ya kusura bakmayın hayatta yapmam öle bir şeyy:a08:
Geçmiş geçmişte kalmıştır...Allah afetsin beni...
bir kavanozda böcek beslerim olmazsa...
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
ferahhfeza

ferahhfeza

meltem, post: 820039, member: 74557Ya kusura bakmayın hayatta yapmam öle bir şeyy:a08:
Geçmiş geçmişte kalmıştır...Allah afetsin beni...
bir kavanozda böcek beslerim olmazsa...

evet bencede gitmeyelim üzerine benim kardeşimim
kardeşim sen en iyisi bir hamster al besle .. böylesi daha iyi olur bizde bu konuyu kapatalım degilmi zeynep...:D
meltem

meltem

aminenur, post: 820044, member: 14591evet bencede gitmeyelim üzerine benim kardeşimim
kardeşim sen en iyisi bir hamster al besle .. böylesi daha iyi olur bizde bu konuyu kapatalım degilmi zeynep...:D

olmaz ben karar verdim böcek beslicem bir kavanozda...:a31:
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

emanet55, post: 819900, member: 71287aleyküm selam Aliyem,nasılsın kardeşim,
ALLAH sendende razı olsun kardeşim,ne güzel söylemişsin evet YARADANIN ilahi nakışı var her görüntüde her yarde her şeyde...
muhabbet kuşları çok tatlıdır sevimlidir cana yakındır bağlar insanı kendilerine ama ayrılık evet çok zor biliyorum..insanın canı çok acıyor..RABBİM tekrardan razı olsun kardeşim katkın için ayrıca bu resimdekiler daha yavruuu ayy çok tatlılar.:a12:.hayırlı cumalar Aliyem,RABBİME emanetimsin..selam ve dua ile

Selamün Aleyküm Can emanet'im.. Hamd olsun Rabbimize inşallah can:)..
İyiyim.. Günler yoğun, fakat elhamdülillah tatlı bir yoğunluk.. O yoğun tempoda böyle güzel ve tefekkürlük konularla, dinlenmiş hissediyorum kendimi:).. Rahman c.c senden de her daim razı ve memnun olsun..Evet haklısın, çok tatlılar..İnşallah bu güzel karelerin devamını getirirsin güzel kardeşim.. Sen nasılsın, inşallah iyisindir. Dualarımızdasın güzel kardeşim.. Allah c.c her daim yar ve yardımcın olsun inşallah..
Baki muhabbetle, Emanet Kılan'a emanet'imsin..B)
Emanet

Emanet

aliye_aliye, post: 820098, member: 74177
Selamün Aleyküm Can emanet'im.. Hamd olsun Rabbimize inşallah can:)..

İyiyim.. Günler yoğun, fakat elhamdülillah tatlı bir yoğunluk.. O yoğun tempoda böyle güzel ve tefekkürlük konularla, dinlenmiş hissediyorum kendimi:).. Rahman c.c senden de her daim razı ve memnun olsun..Evet haklısın, çok tatlılar..İnşallah bu güzel karelerin devamını getirirsin güzel kardeşim.. Sen nasılsın, inşallah iyisindir. Dualarımızdasın güzel kardeşim.. Allah c.c her daim yar ve yardımcın olsun inşallah..
Baki muhabbetle, Emanet Kılan'a emanet'imsin..B)

aleyküm selam Aliyem,ne güzel bir yorgunluktur o..ALLAH cennetle mükafatlandırır inşaALLAH seni..meşgul olduğun iş basite alınacak bir iş değil hakkıylada yerine getirdiğine inanınyorum..RABBİM daim etsin inşaALLAH..sırf senin için bu forumu güncellicem herzaman inşaALLAH..yerin apayrı bende..ALLAHA şükürler olsun bende iyiyim elhamdülillah...ev kızı muhabbeti işte bilirsin..dualarında olduğum kadar dualarımdasında şükürler olsun...ALLAHA emanetimsin...selam ve her daim dua ile...kardeşim.....
bu da benden sana
Emanet

Emanet

Emanet

Emanet

aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

emanet55, post: 821026, member: 52109aleyküm selam Aliyem,ne güzel bir yorgunluktur o..ALLAH cennetle mükafatlandırır inşaALLAH seni..meşgul olduğun iş basite alınacak bir iş değil hakkıylada yerine getirdiğine inanınyorum..RABBİM daim etsin inşaALLAH..sırf senin için bu forumu güncellicem herzaman inşaALLAH..yerin apayrı bende..ALLAHA şükürler olsun bende iyiyim elhamdülillah...ev kızı muhabbeti işte bilirsin..dualarında olduğum kadar dualarımdasında şükürler olsun...ALLAHA emanetimsin...selam ve her daim dua ile...kardeşim.....
bu da benden sana

Selamün Aleyküm Can Emanet'im..
Allah c.c razı olsun inşallah gönlü güzel kardeşim.. Bu forumu görünce yine çok mutlu oldum, çok teşekkür ederim can..O güzel duaların için, Rabbimiz c.c razı olsun inşallah.. Sen de benim her daim dualarımdasın inşallah.. Allah c.c seni her daim iyi kılsın, gönlüne göre versin inşallah.. Senin de yerin ayrıdır kardeşim, eksik olmayasın inşallah.. Bu güzel mavişe mukabil, ben de güzel bir maviş yolluyorum sana inşallah;)... Rabbimize emanet'imsin güzel kardeşim.. Günün hayırla dolsun inşallah.. Muhabbet'le..

Emanet

Emanet

Aliyeme
Emanet

Emanet

Emanet

Emanet

s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

_şimal_

_şimal_

Mübarek Üye · 3.231 mesaj

çok tatlılar ama ben korkuyorum onlardan gagalıyolar:):(
Emanet

Emanet

_şimal_, post: 829062, member: 79666çok tatlılar ama ben korkuyorum onlardan gagalıyolar:):(

kız korkma,bir şey yapmazlar,sadece azıcık ısırırlar:a21:ama çok tatlılar ya
Emanet

Emanet

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.