...muhabbet kuşları...
11.446 görüntülenme · 105 yanıt
Teşekkürler kardeşim çok güzeller
Ama yeni doğanlardan korktum açıkçası .
Tam bakarken annem içeri girdi ay ne kadar tatlılar demeye başladı:)
Oysa ki ben kokrkmuştum
Ama yeni doğanlardan korktum açıkçası .
Tam bakarken annem içeri girdi ay ne kadar tatlılar demeye başladı:)
Oysa ki ben kokrkmuştum
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Yasaklı Kullanıcı
• Üye
- Ödül
- 6
Yasaklı Kullanıcı · • Üye · 48 mesaj
selamun aleykum
ben 3 tane yetiştirdim. 50 civarında kelime ya da cümle söyleyebiliyorlardı.
bu kuşlar çok cana yakındırlar ve siz de dayanamazsınız size alışılar ve ağzınızın içine kadar girerler.
benim yetiştirdiklerim banyoya bile benimle geliyordu.
sorun şu ki bu canlılarda kendilerinde rahatsızlık yapmayan ancak insan da rahatsızlık yapan bir çeşit virüs var. kuş gribi değil ancak insanda gribe yakın etkiler gösteriyor.
ele veya vücudunuza geldikten sonra gagasından da öpmeye başlıyorsunuz ve bu virüs aktif hale geçiyor.
beslenilmemesi sağlık açısından daha uygun. belki genlerinden kaynaklanan bir durumdur zira avustralya kökenli canlılar. oradaki şartlara uyum adına böyle bir viral savunma kazanmış olabilirler ancak uzun süreli yaklaşımda virütik etkisi var ve gribe çok benzer komplikasyonlar ortaya çıkıyor.
ALLAH teala bizlerden razı olsun.
ben 3 tane yetiştirdim. 50 civarında kelime ya da cümle söyleyebiliyorlardı.
bu kuşlar çok cana yakındırlar ve siz de dayanamazsınız size alışılar ve ağzınızın içine kadar girerler.
benim yetiştirdiklerim banyoya bile benimle geliyordu.
sorun şu ki bu canlılarda kendilerinde rahatsızlık yapmayan ancak insan da rahatsızlık yapan bir çeşit virüs var. kuş gribi değil ancak insanda gribe yakın etkiler gösteriyor.
ele veya vücudunuza geldikten sonra gagasından da öpmeye başlıyorsunuz ve bu virüs aktif hale geçiyor.
beslenilmemesi sağlık açısından daha uygun. belki genlerinden kaynaklanan bir durumdur zira avustralya kökenli canlılar. oradaki şartlara uyum adına böyle bir viral savunma kazanmış olabilirler ancak uzun süreli yaklaşımda virütik etkisi var ve gribe çok benzer komplikasyonlar ortaya çıkıyor.
ALLAH teala bizlerden razı olsun.
Bende senelrce yetiştirdim..muhakkak vardır tehlikeleri ama dediğiniz gibi alışıyor insan..vazgeçmek zor gibi..
Vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim bundan sonra daha dikkatli olacağım inşaALLAH iş işten geçmemiştir;)
Vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim bundan sonra daha dikkatli olacağım inşaALLAH iş işten geçmemiştir;)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/43080-muhabbet-kuslari · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ebabil kuşları Dini Hikayeler 3 cevap
- kabeye bomba düşerse ebabil kuşları ne yapar? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 35 cevap
- Ebabil Kuşları Dini Hikayeler 2 cevap
- Kadduşa füzeleri ve ebabil kuşları... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Ebabil kuşları Dini Hikayeler 3 cevap
- Hakiki muhabbet Dini Hikayeler 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.