İmparator pengueni ölen yavrusunun başından ayrılmak istemiyor.

Leopar ölen yavrusunu kokluyor.

Kutup ayısı yavrusunun ölümüne inanamıyor.

3.470 görüntülenme · 15 yanıt

gülnisaselamunaleykum kardeşim
emeğıne sağlık
bakınca cok uzuldum
bırde cevreme bakıyorum
hayvanların bıle kaoruma duyguları kı yavruları olmuşken
cocuğuna cahıp cıkmayan aılelere ıbret olsun
allaha emanet ol
selam ve dua ıle
rüyam3Selamün Aleyküm
çok acı verici resimler hayvanda olsa yavru acısı çekiyorlar ben bahçemizde o kadar çok kedi besledim aralarında ölen yavru kedilerde oluyordu bahçemizin alt kısmında gömerdik anne kedi ise sabah uyanıp bahçeye baktığımda mezarın baş ucunda oturur görürdüm içim giderdi günlerce otururdu :(
Guo1903, post: 812717, member: 37970Etkilenmemek elde değil... Rabbim hayvan dahi olsa merhamet vermiş.. Belki bu resimleri görürlerde merhametsizlere ders olur...
Allah razı olsun..
<DAMLA>, post: 812712, member: 37970aleykum selam abla gözlerine yorumuna saglık gerçekten bunlara çok şahit olunuyor anneannemde anlatırdı köyde işte bir sabah yumurta toplamaya çıkmış ve farkında olmadan yılanın yumurtalarını almış yılın bunun farkına varınca süt sagdıkları kaplar varmış üç tane kapların ikisi yıkıp döküyormuş birinede zehrini bırakmış dedem hemen anlamış anneanneme sorup yumurtaları aynı yerine koymuş sonra yılan gelip zehrini bıraktıgı kabıda devirmiş ben bunu duyunca çok etkilenmiştim tekrar yorumuna saglık abla
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
rüyam3, post: 812719, member: 87667Selamün Aleyküm
Canım inan ki tüylerim ürperdi etkilenmemek mümkün değil hayvanda olsa hem duygusal hem intikamcı hemde merhametli ne diyim...Hayırlı Akşamlar..
mervenur1, post: 812854, member: 69715sa
canım kardeşim.
anne değilim anne üreği nasıl olur nuda bilmiyorum fakat
anne yüreği çok merhametli hayvanda olsa yavrusu ölmüş
o hayvancıkların yüreği nasıl sızlıyodur
hayvanda olsa anne dir
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/42676-hayvanlarin-huzunlu-anlari · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.