hayvanların dostluğu
1.905 görüntülenme · 9 yanıt
çok güzel emeğine sağlık kardeşim A E O
Eger bir gulumseme istiyorsaniz, gulumsemeyi ogrenin. Gulumseme hem kalbe iyi gelir, hem ruhu zarif kilar.
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm değerli ablam..
Resimler çok güzeldi gerçekten... Emeğinize sağlık, Allah c.c razı olsun.. Herşeyi tesadüflerle açıklayan Darwinistlerin, hayvanların dostluğu konusunda tıkandığı gerçeği aklıma gelince, bu resimleri mutlaka görmeliler diye düşündüm:).. Hoş bir paylaşım idi. Teşekkürler ablam.
Mevlid Kandiliniz Mübarek olsun. Rabbimiz c.c hayırlarla tebdil eylesin, DuaLar'ımızı kabul buyursun:) inşallah..Rabbimize emanet olun..Selam ve baki dua ile hayırlı ve nurlu geceler olsun inşallah..B)
Resimler çok güzeldi gerçekten... Emeğinize sağlık, Allah c.c razı olsun.. Herşeyi tesadüflerle açıklayan Darwinistlerin, hayvanların dostluğu konusunda tıkandığı gerçeği aklıma gelince, bu resimleri mutlaka görmeliler diye düşündüm:).. Hoş bir paylaşım idi. Teşekkürler ablam.
Mevlid Kandiliniz Mübarek olsun. Rabbimiz c.c hayırlarla tebdil eylesin, DuaLar'ımızı kabul buyursun:) inşallah..Rabbimize emanet olun..Selam ve baki dua ile hayırlı ve nurlu geceler olsun inşallah..B)
aliye_aliye, post: 616212, member: 33601Selamün Aleyküm değerli ablam..
Ve aleykum selam can kardeşim begendiginize sevindim güzel yorumun için Teşekkür ediyorum varlıgın hiç eksik olmasın inşALLAH.DuaLarla:)...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/30339-hayvanlarin-dostlugu · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Çok Konuşmak Dostluğu Bozar,Luzumsuz Konuşmak Ayıpları Açar Nasihatler 19 cevap
- Köpeklerin Dostluğu Dini Hikayeler 1 cevap
- Said Nursi ve Necip Fazıl Kısakürek'in İbretlik Dostluğu İslam Alimlerimiz - Büyüklerimiz 15 cevap
- Hayvanların Hüzünlü Anları Resimler 15 cevap
- Hayvanların uykudaki halleri :) Resimler 12 cevap
- kanatlı hayvanların helal olusunun kurandaki delili Kuran-ı Kerim meali 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.