Google yazarken dikkat!!!

2.696 görüntülenme · 15 yanıt

Paylaş:
canan_18

canan_18

Kıdemli Üye · 127 mesaj

Arama yapmak için sık sık ziyaret ettiğimiz Google'ın adresini yanlış yazmak, tüm verilerinizi riske atıyor

Dünyanın en çok tıklanan siteleri arasında yer alan Google'ın adresini yanlış yazmak başınızı ağrıtabilir. F-Prot ve F-Secure güvenlik firmaları tarafından yayınlanan duyuruda, "Googkle.com" adresi kullanıcılar için ciddi bir tehdit oluşturuyor. k ve l harflerinin yan yana olmasından dolayı kullanıcılar kolaylıkla "googkle" yazabiliyor ve bunun sonucunda da sistemlerine tehlikeli bir truva atı bulaşıyor.

Güvenlik firmaları, kullanıcıları kesinlikle "googkle.com" sitesine girmemelerini konusunda uyarıyor.
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

saol kardeşim
odtulu.seyma

odtulu.seyma

Mübarek Üye · 686 mesaj

ya ben bişey sorcam denemelik googkle yazdım googleye de siteye girmedim bulaşmamıştır dimi virüs :S:S:S yardım edersen sevinirim kardeşim...
gewezef

gewezef

Yeni Üye · 9 mesaj

odtulu.seyma, post: 806956, member: 84916ya ben bişey sorcam denemelik googkle yazdım googleye de siteye girmedim bulaşmamıştır dimi virüs :S:S:S yardım edersen sevinirim kardeşim...

Fazla merak iyi değildir dostum teori doğruda olabilir bence sen antivirüs programını bir çalıştır.....
dream&esra

dream&esra

Üye · 42 mesaj

bncede tara bilgisayarını..yalnız dha önce duymamıştım.çünkü trojanlar bilgisayarınız çk ii korunuyor olsa bile sisteminizin içerisinde bulunun bir programa gizlenmiş olup program açalıştırıldığına ortaya çıkarak değişik programlar kurabilir weya sisteminizin içindeki gizli bilgileri dışarıya iletebilir.we trojanlar genellikle exe com scr sys msı gibi çalıştırılabilen programlar içine yerleştirilirler. bu yüzden googlenin yanlış yazılmasından dolayı nasıl trojan bulaşıyor pc ye anlamdım.bu konuda daha detaylı bi açıklama yaparsan sewinirim..selametle..
senokli

senokli

Mübarek Üye · 667 mesaj

teşşekürler ama ben g yazınca direk google çıkıyo o yüzden derdim yok...:)
Kahramankentli

Kahramankentli

Mübarek Üye · 641 mesaj

bizleri bu konuda bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim Allah (cc.) razı olsun
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

:a10:

vay be ilk defa duydum

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
ya51n_

ya51n_

Kıdemli Üye · 108 mesaj

aLLAh razı oLsun tesekkuR ederım guseL PayLasım...vesseLam...
zikra_

zikra_

Aktif Üye · 71 mesaj

tskk edriim gercekten deişik bi paylasım ALLAH RAZı Olsun kardesim
knoxand

knoxand

Yeni Üye · 3 mesaj

bizi bilgilendirdiğin için çok saol ben hiç googkle yazmadım ama artık daha dikkatli olcam
efsane_kizz

efsane_kizz

Üye · 12 mesaj

çok saol gerçekten işime yarıyacak
su_sıla

su_sıla

Kıdemli Üye · 291 mesaj

Uyarın icin sagol
Gülüşü Yaralı

Gülüşü Yaralı

Mübarek Üye · 5.741 mesaj

ben bu haberi başka yerde görmüştüm ama malesef geç görmüştüm..
yani başıma geldikten sonra .......
hemen bende uyarmıştım sonra milleti.. :(
buraya doğruluğunu kanıtlamak adına yazıyorum yani...

teşekkürler uyarı için kardeşim
Müslüman-Türkler

Müslüman-Türkler

Aktif Üye · 56 mesaj

İlk defa duydum.EMEGİNE SAĞLIK.Bilmekten zarar gelmez!
tuna_35

tuna_35

Kıdemli Üye · 137 mesaj

teşekkürler emeğine sağlık
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.