kısmet bulamıyoruzz

17.288 görüntülenme · 36 yanıt

Paylaş:
emin-43

emin-43

Mübarek Üye · 581 mesaj

Selamün Aleyküm kardeşim abinize hayırlı kısmetler ,inşaALLAH gönlüne göre bir eş bulur.
Bizim bir akrabamızda ögretmendi karadenize Rizeye gitmişti görevli olarak orada biriyle tanışmış ,anlaşmışlar aileler kabul etmiş evlenmişler ,şimdi çok da mutlular.Her şeyde bir hayır vardır. selametle:a21:
efzairem, post: 803709, member: 16903selamün aleyküm kardeşlerim benim dünyalar iyisi bi abim var ..
evlenmek istiyo geçen yılda burda onun için dualar okumuştunuz ama bi türlü aradıgı insanı bulamıyoruz çok kısmet buluyoruz ama hiç biriyle olumlu birşeyler olmuyo..
abim ögretmen dogu görevine gitti oralara onu yanlız göndermek bize çok zor geliyo ..
acaba bunun bi duası filan varmı hayırlı kısmet için yapa bilicemiz bişey varsa lütfen yardım edin ..
zaten edicenizi biliyorum iyki varsınız ;)
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

eminiş43, post: 806324, member: 87071Selamün Aleyküm kardeşim abinize hayırlı kısmetler ,inşaALLAH gönlüne göre bir eş bulur.
Bizim bir akrabamızda ögretmendi karadenize Rizeye gitmişti görevli olarak orada biriyle tanışmış ,anlaşmışlar aileler kabul etmiş evlenmişler ,şimdi çok da mutlular.Her şeyde bir hayır vardır. selametle:a21:

ALEYKÜMSELAM
inşaALLAH efendim
dualarınızı bekliyorum
ayrıca kütahyalı olarak yanlız olmadıgma sevindim
selametle kalın
ufkumun-gunesi

ufkumun-gunesi

Aktif Üye · 50 mesaj

inşALLAH abiniz gönlüne layık bir kısmet bulur. dua etmeye devam edin. bende arıyorum gönlüme göre birini arıyorum bakalım ne zaman kısmet oacak sabırla bekliyorum. ALLAH herkezin gönlüne göre versin..
nasırlı_kalp

nasırlı_kalp

Kıdemli Üye · 126 mesaj

s.a. Rabbim herkeze hayırlı kısmet nasip etsin inş.
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

canım kardeşim kısmet RABBİM CC nezaman yazmışsa o zaman olur bunu siz belirleyemezsinin ama siz duayla iyi bir kısmet aramaya devam edin inşallah RABBİM CC imanlı bir eş nasibeder kardeşimize çok yakın zamanda haberini alırız
ufkumun-gunesi

ufkumun-gunesi

Aktif Üye · 50 mesaj

dincicanım kardeşim kısmet RABBİM CC nezaman yazmışsa o zaman olur bunu siz belirleyemezsinin ama siz duayla iyi bir kısmet aramaya devam edin inşallah RABBİM CC imanlı bir eş nasibeder kardeşimize çok yakın zamanda haberini alırız

moralimi bozdun ya :(
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

ufkumun-gunesi, post: 830055, member: 22491moralimi bozdun ya :(

neden bozuluyor moralim kardeşim imanın şartlarından biriside kazaya ve kadere inanmaktır
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

dincicanım kardeşim kısmet RABBİM CC nezaman yazmışsa o zaman olur bunu siz belirleyemezsinin ama siz duayla iyi bir kısmet aramaya devam edin inşallah RABBİM CC imanlı bir eş nasibeder kardeşimize çok yakın zamanda haberini alırız

biliyorum çok şükür ALLAH a olan inancımız geregi bir vakti oldugnu biliyoruz ama 2 yıl olmak üzere hala içine sinen bir kısmet bulamadık..
rabbim hayırlısını nasip etsin inşaALLAH
yunbet

yunbet

Kıdemli Üye · 154 mesaj

allah gönlüne göre versin kardeşim inşallaha dua ile inşallah
Elemirem

Elemirem

Kıdemli Üye · 201 mesaj

Siz sadece inanın dua edin Hayırlısıyla kalbinizden dilediginiz icin Allah sesinizi duyar inşAllah :) Allah'tan ümit kesilmezzz :) B)
Allah'a emanet olun :)
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

efzairem, post: 803709, member: 16903selamün aleyküm kardeşlerim benim dünyalar iyisi bi abim var ..
evlenmek istiyo geçen yılda burda onun için dualar okumuştunuz ama bi türlü aradıgı insanı bulamıyoruz çok kısmet buluyoruz ama hiç biriyle olumlu birşeyler olmuyo..
abim ögretmen dogu görevine gitti oralara onu yanlız göndermek bize çok zor geliyo ..
acaba bunun bi duası filan varmı hayırlı kısmet için yapa bilicemiz bişey varsa lütfen yardım edin ..
zaten edicenizi biliyorum iyki varsınız ;)

vealeykümselam kardeşim surelerin fazileti isimli kitapta okumuştum cuma suresini 18 kere okumak kısmet açıyormuş bizzat kendim denedim faydasını gördüm...:a26::a26:
esmaaaaaaaaaaaaa

esmaaaaaaaaaaaaa

Yeni Üye · 1 mesaj

selamu aleykum

selamu aleykum

Yazıma nasıl başlıcağımı bilmiyorum tesadüf olarak mailinizi okudum ilk defaöyle bir siteye üye oldum size bu mail ulaşırmı bilmiyorum ama allah herşeyin hayırlısını versin inş.
süheyb

süheyb

Yeni Üye · 6 mesaj

kısmet bağlılığı gerçktn varmı varsa ne okumk lazm dostlar
imported_mine_

imported_mine_

Kıdemli Üye · 368 mesaj

bende herşeyin nasiple olduğunu düşünüyorum kısmetten ötesi yalan...
Nazar57

Nazar57

Mübarek Üye · 1.308 mesaj

Rabbim kadere ne yazmışsa zamanı gelince oluyor kardeşim. canınızı sıkmayın ilahi kaderinde varsa abinizin geçte olsa olacaktır.
muberra

muberra

Mübarek Üye · 527 mesaj

Kardeşim Allah istemezse biz isteyemeyiz. Siz hayırlı birini istediğinize göre Allah size bunu istemeyi takdir etmiş. Dua edip sabredin. Zamanını ancak Allah bilir. Acele etseniz de ağırdan alsanız da Allah ne zaman takdir etmişse o zaman olur. O yüzden lütfen sıkıntı etmeyin,içiniz rahat bekleyin. Allah belki nasip edecek ama daha çok dua etmenizi istiyor.
ALLAH HERŞEYE KADİRDİR. O İSTERSE HERŞEY OLUR. RABBİMİZ DUALARIMIZI HAYIRLISI İLE KABUL EYLE,HAKKIMIZDA HAYIRLI OLMAYAN ŞEYLER İSTEMEKTEN SANA SIĞINIRIZ,SEN BİZİ TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORU.HER ZAMAN BİZİM YAR VE YARDIMCIMIZ OL.AMİN
erdems

erdems

Yeni Üye · 1 mesaj

seni anlıyorum kardeşim,benimde bir erkek ,bir kız kardeşim var öğretmen ,nerde alakasız insanlar var onlar karşılarına çıktı,biz istiyoruz ki şöyle kendileri gibi öğretmen dini bütün,salih bir insan olsun karşılarına çıkan,lakin hep ters ,ya işsiz güçsüz,ya da okulu zor bitirmiş dinle fazla ilgisi olmayan kişiler.sürekli karşı çıkınca olmaz diye,bu seferde elimizde bu var diyorlar.üff ya.bu yüzden bende her iki kardeşim için dua istiyorum sizden.güzel adaylar nasip etsin rabbim onlar için.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.