Yarin umreye gidiyorumm
3.344 görüntülenme · 38 yanıt
HAYIRLI GECELER KArdesler ben geldım Allaha sukurr cok guzl gectı umremnız.ıannın sankı hac kalabalıgı vardı o kadar ınsan vardı kı maasallah ınsan sayısı arttıkca havlunun genslıgı de artıydu sankıı rabbım orda donen ınsanı da melegıde eksık etmesınn rabbım tekrara tekrar nasıp etsın ve tum ısteyen lere nasıp etsın ben sıtenın tum uyelerıne duamızı ettık rabbım kabul etsınn
selametle
selametle
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.770 mesaj
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
aleykümselam kardeşim ALLAH celle celalüh kabul eylesin.İnşaALLAH dualarınızda yer aldık.selametle kalınız.
Size de hayirilisgeceler gurbetten ablacim(ozur dilerim yanlis hatirliyo olabilirim ) sizi de bayagiidr taniyoruzz ozellikle isimce dua ettiklerimizdensiniz rabbim kabul etsiinn aklimda kaldigi kadar hatirliyorum sizi insallah dualariniz dualarimiz kabul olurr dertlerimize deva agrilarimiza sifa nasip etsiinn
selametle
selametle
ruzgar_17Size de hayirilisgeceler gurbetten ablacim(ozur dilerim yanlis hatirliyo olabilirim ) sizi de bayagiidr taniyoruzz ozellikle isimce dua ettiklerimizdensiniz rabbim kabul etsiinn aklimda kaldigi kadar hatirliyorum sizi insallah dualariniz dualarimiz kabul olurr dertlerimize deva agrilarimiza sifa nasip etsiinn
selametle
Allah razi olsun.kardesim sagol dogru hatirliyosun.son bi kac aydir aktif degildim hatirlamakta zorlanabilirsin.7 aylik bi oglum var ellerinizden öper,büyük oglumda okula basladi.dünya telasi yani.ramazan ayinda da ibadete yönelince foruma sadece okuyup cikarak istirak ettim.insAllah bundan sonra daha fazla zamanim olur.
selam ve dua ile
iKRA-OKU...

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/41982-yarin-umreye-gidiyorumm · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Erdal Arkadaşımız Umreye Gidiyor Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 9 cevap
- 5 aylıkken umreye, 3,5 yaşında hacca gitti Hac - Umre 2 cevap
- Umre nedir, nasıl yapılır? 01 Nisan 2011 / 12:40 Umreye giden her mümin, Allah ve Res Derleme - Makale 3 cevap
- Efendimize yokmu hediyeniz?Umreye gidiyorum... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 149 cevap
- yarin öeleceginizi bilseniz ne yapardiniz... Dini sohbet 4 cevap
- Yarin Hesap Var! Dini sohbet 13 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.