yarin öeleceginizi bilseniz ne yapardiniz...

704 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
nurus

nurus

Mübarek Üye · 1.079 mesaj

Arkadaslar yarin öleceginizi bilseniz ne yaprdiniz??,,,,,
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Selamünaleyküm Buna bazı kardeşlerim yarına kadar yaşayacağını nerden biliyorsun diye bir soru sorabilirler:):):)

Şu an içimden başımı secdeden hiç kaldırmadan tövbe ederdim diyorum ama ALLAH korkusuyla değil de ölüm korkusuyla (Firavunu hatırlayınız) yapmaktan ALLAHa sığınırdım...ALLAHa emanet olunuz...
nurus

nurus

Vealeykümselam..

Vealeykümselam..

Vealeykümselam kardesim gercekten cok dogru yarina kadar yasayacagimiza garanti mi var..Tevbe etmek cok dogru ben de öyle yapardim diye düsünüyorum ama Hem allah korkusuyla hem de ölüm korkusuyla..Allah razi olsun sizde Rabbime emanet olunuz insallah..selam ve dua ile...
Im_muslimSelamünaleyküm Buna bazı kardeşlerim yarına kadar yaşayacağını nerden biliyorsun diye bir soru sorabilirler:):):)

Şu an içimden başımı secdeden hiç kaldırmadan tövbe ederdim diyorum ama ALLAH korkusuyla değil de ölüm korkusuyla (Firavunu hatırlayınız) yapmaktan ALLAHa sığınırdım...ALLAHa emanet olunuz...
ishakyakup

ishakyakup

Mübarek Üye · 550 mesaj

nurusArkadaslar yarin öleceginizi bilseniz ne yaprdiniz??,,,,,

yarın öleceğimi bilsem; bu günden ölürdüm..:gulegule

ama yinede en hayırlı amel olarak..hemen bir ilim meclisine, sohbet meclisine katılırdım...amellerin en hayırlısı budur..:evet

şuda var ki, ölüm kesinleşince tevbe de makbul değildir...vallaha ne yapacağımı bilemiyorum..mevla teala hüsn-ü hatime nasib etsin...durumumuz vahim..:gulegule
Yoksulluk korkusuyla ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü
Çevirdim yüzümü...
nurus

nurus

.......

.......

dogru söylüyorsun kardesim..Rabbim sonumuzu hayir etsin insallah..Allaha emanet olunuz...
ishakyakupyarın öleceğimi bilsem; bu günden ölürdüm..:gulegule

ama yinede en hayırlı amel olarak..hemen bir ilim meclisine, sohbet meclisine katılırdım...amellerin en hayırlısı budur..:evet

şuda var ki, ölüm kesinleşince tevbe de makbul değildir...vallaha ne yapacağımı bilemiyorum..mevla teala hüsn-ü hatime nasib etsin...durumumuz vahim..:gulegule
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.