yarin öeleceginizi bilseniz ne yapardiniz...
704 görüntülenme · 4 yanıt
Selamünaleyküm Buna bazı kardeşlerim yarına kadar yaşayacağını nerden biliyorsun diye bir soru sorabilirler:):):)
Şu an içimden başımı secdeden hiç kaldırmadan tövbe ederdim diyorum ama ALLAH korkusuyla değil de ölüm korkusuyla (Firavunu hatırlayınız) yapmaktan ALLAHa sığınırdım...ALLAHa emanet olunuz...
Şu an içimden başımı secdeden hiç kaldırmadan tövbe ederdim diyorum ama ALLAH korkusuyla değil de ölüm korkusuyla (Firavunu hatırlayınız) yapmaktan ALLAHa sığınırdım...ALLAHa emanet olunuz...
Vealeykümselam..
Vealeykümselam..
Vealeykümselam kardesim gercekten cok dogru yarina kadar yasayacagimiza garanti mi var..Tevbe etmek cok dogru ben de öyle yapardim diye düsünüyorum ama Hem allah korkusuyla hem de ölüm korkusuyla..Allah razi olsun sizde Rabbime emanet olunuz insallah..selam ve dua ile...
Vealeykümselam..
Vealeykümselam kardesim gercekten cok dogru yarina kadar yasayacagimiza garanti mi var..Tevbe etmek cok dogru ben de öyle yapardim diye düsünüyorum ama Hem allah korkusuyla hem de ölüm korkusuyla..Allah razi olsun sizde Rabbime emanet olunuz insallah..selam ve dua ile...
Im_muslimSelamünaleyküm Buna bazı kardeşlerim yarına kadar yaşayacağını nerden biliyorsun diye bir soru sorabilirler:):):)
nurusArkadaslar yarin öleceginizi bilseniz ne yaprdiniz??,,,,,
yarın öleceğimi bilsem; bu günden ölürdüm..:gulegule
ama yinede en hayırlı amel olarak..hemen bir ilim meclisine, sohbet meclisine katılırdım...amellerin en hayırlısı budur..:evet
şuda var ki, ölüm kesinleşince tevbe de makbul değildir...vallaha ne yapacağımı bilemiyorum..mevla teala hüsn-ü hatime nasib etsin...durumumuz vahim..:gulegule
Yoksulluk korkusuyla ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü
Çevirdim yüzümü...
Çevirdim yüzümü...
.......
.......
dogru söylüyorsun kardesim..Rabbim sonumuzu hayir etsin insallah..Allaha emanet olunuz...
.......
dogru söylüyorsun kardesim..Rabbim sonumuzu hayir etsin insallah..Allaha emanet olunuz...
ishakyakupyarın öleceğimi bilsem; bu günden ölürdüm..:gulegule
ama yinede en hayırlı amel olarak..hemen bir ilim meclisine, sohbet meclisine katılırdım...amellerin en hayırlısı budur..:evet
şuda var ki, ölüm kesinleşince tevbe de makbul değildir...vallaha ne yapacağımı bilemiyorum..mevla teala hüsn-ü hatime nasib etsin...durumumuz vahim..:gulegule
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/30998-yarin-oeleceginizi-bilseniz-ne-yapardiniz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- üç Ay ömrünüzün Kaldiğini Bilseniz Ne Yapardiniz.? Boykot 1 cevap
- Şefaati İnkar Edenlere!, Neyi İnkar Ettiğinizi Bir Bilseniz! İslami Bilgi ve Kaynaklar 9 cevap
- 1 Saat Sonra öleceğini Bilseniz Ne Yaparsiniz? Dini sohbet 32 cevap
- Kardeşlerim Siz Olsaniz Ne Yapardiniz? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
- Eğer bir bilseniz ki! Şiirler 2 cevap
- siz olsaniz ne yapardiniz Dini sohbet 15 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.