Şuan ne teklif edilse reddetmezdin???
3.754 görüntülenme · 32 yanıt
zynp_rukiyeEsselamun aleyküm kardeşim
Mekkede 6 ay boyunca ilim dersleri alacaksın ve arapcan pratikleşecek deseler ASLA reddetmezdim.:a12:
Bitmeyen nefesden ümit kesilmez inşaallah.
aleyküm selam zynp_rukiye kardeşim Rabbim en hayırlı zamanda istegini gerceklerstırır inşallah.. dua ile...
sevgiliye kavuşmayı redetmezdim
bana şu an şu saate gel gidiyoruz deseler o büyük sevgiliye gönüllerin sultanına onun bastığı tpraklara kabeye redetmezdim oraya ölmeye giderdim aşkların en güzelini yaşamak ağlamak ağlamak bütün acılarım için hasretim için içimdeki bütün hasretleri kavuşamadığım beşeri aşıkımın gerçek kaynağına kavuştuğum derdimi döktüğüm vuslata erdiğim o aşk için ölmek isterdim
bana şu an şu saate gel gidiyoruz deseler o büyük sevgiliye gönüllerin sultanına onun bastığı tpraklara kabeye redetmezdim oraya ölmeye giderdim aşkların en güzelini yaşamak ağlamak ağlamak bütün acılarım için hasretim için içimdeki bütün hasretleri kavuşamadığım beşeri aşıkımın gerçek kaynağına kavuştuğum derdimi döktüğüm vuslata erdiğim o aşk için ölmek isterdim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/41697-suan-ne-teklif-edilse-reddetmezdin · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Çok Önemli Bir Teklif Nasihatler 1 cevap
- Evlilik adımları: "Bak, gör, ikna ol, teklif et ve teklifi kabul et" Sesli Görüntülü Dini Sohbetler 2 cevap
- Asırlar öncesinden bir ahlâksız teklif ve sonucu Nasihatler 18 cevap
- Öğrenci velilerine teklif yağıyor Genel Konular 1 cevap
- Belki şuan çok dertlisinizdir Nasihatler 1 cevap
- Şuan Ne Dinliyorsunuz? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.