Şuan ne teklif edilse reddetmezdin???
3.752 görüntülenme · 32 yanıt
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.770 mesaj
Im_muslimöylemi ahhh ne güzel olurdu.
yok yok sizin açınızdan güzel olmazdı görev yaptığım yer köy yani fazla iyi değil...:)
biliyorsunuz ki değerli hocam,biz eğitimciler için yer önemli değildir.
öğrenci öğrencidir.
yapabileceğim bir şey olursa hocam burdayım.
_şimal_köy okulları daha bir başkadır.. sakin sessiz...öğrenciler daha uysal olur aslında öyle değil mi?
Bir bakıma öyle kardeşim haklısınız. Ama karşınızda sizden heyecanla birşeyler bekleyen öğrenciler yoksa öğretmenlik mesleği heyecan vermiyor...
s.s.sbiliyorsunuz ki değerli hocam,biz eğitimciler için yer önemli değildir.
öğrenci öğrencidir.
yapabileceğim bir şey olursa hocam burdayım.
O konuda çok haklısınız hocam doğru Ama öğretmen eksikliğinden dolayı ben gircem halbuki ben sınıfcıyım. Yani endişem O öğrencilere gereken programı uygulamayacağımdan...
Yine çok sağolun hocam yardımlarınıza başvuracağım inşaallah...
selamunaleykum aydın hocam
eğer zorlaanıyorsanız gırmek zorunluluğu doye bırşey yok kı
ama şu yonden bakalım
tecrube
buyuk sınıflarla beraber ders yapmakda güzeldır
zorunluluk yok ama sızın ıcın bır anı
sızın ıcın yenılenmek ve bılgı tazelemek olur
allah kolaylık versın
allaha emanet olun
ama şu yonden bakalım
tecrube
allah kolaylık versın
allaha emanet olun
Im_muslimBir bakıma öyle kardeşim haklısınız. Ama karşınızda sizden heyecanla birşeyler bekleyen öğrenciler yoksa öğretmenlik mesleği heyecan vermiyor...
rabbim yar ve yardımcınız olsun kardeşim
tahmin edebiliyorum şartları.. ama ibadet bilinciyle yapıyorsunuzdur.. bunuda biliyorum .. bunun şuurunda olan bir ögretmenleri var ne mutlu sizin ögrencilerinize.. görev yeriniz degişmedi geçen yılki yerdesiniz degilmi...
Im_muslimO konuda çok haklısınız hocam doğru Ama öğretmen eksikliğinden dolayı ben gircem halbuki ben sınıfcıyım. Yani endişem O öğrencilere gereken programı uygulamayacağımdan...
Yine çok sağolun hocam yardımlarınıza başvuracağım inşaallah...
ben sizin elinizden geleni yapacağınıza eminim İNŞAALLAH hocam,
başarılar dilerim,ALLAH yardımcınız olsun.
Im_muslimBir bakıma öyle kardeşim haklısınız. Ama karşınızda sizden heyecanla birşeyler bekleyen öğrenciler yoksa öğretmenlik mesleği heyecan vermiyor...
hmm.. haklısınız aslında Im_muslim kardesım....Emeğin karsılıgını alamamak kötü:(Allah yardımcınız olsun
gülnisaselamunaleykum aydın hocam
ama şu yonden bakalım
tecrube
allah kolaylık versın
allaha emanet olun
Haklısınız öğretmenim. birde endişem diğer öğretmenlerede dersler dağıtıldı. ve ben kabul etmesem sanırım dersler boş geçecek...
İnşaallah biraz gayretle altından kalkarım...
ŞİMAL kardeşim hakkınızı helal ediniz. Forumu benim sıkıntımla meşgul ettik..Hakkınızı helal ediniz...
Ama şu an Annemlerle SAHUR yapma imkanı olsaydı reddetmezdim...
aminenurrabbim yar ve yardımcınız olsun kardeşim
tahmin edebiliyorum şartları.. ama ibadet bilinciyle yapıyorsunuzdur.. bunuda biliyorum .. bunun şuurunda olan bir ögretmenleri var ne mutlu sizin ögrencilerinize.. görev yeriniz degişmedi geçen yılki yerdesiniz degilmi...
ALLAH razı olsun kardeşim..Çok Sağolun...RABBİMin yardım ve izniyle görevimi yapacağım inşaAllah..
Evet aynı yerimdeyim ve Şükür mutluyum...
Selametle kardeşim...
ben şimdi şuanda bana ümreye gidilecek deselerdi hiç ama hiç red etmezdim kadir gecesinde orada olmak isterdim inşaALLAH nasip olur .. cümlemize birgün gitmek gidenlere tekrar gitmek..
hayırlı geceler
selam ve dua ile
hayırlı geceler
selam ve dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/41697-suan-ne-teklif-edilse-reddetmezdin · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.