Ayet-el Kürsi Okuyalım...
654.225 görüntülenme · 9.933 yanıt
Rabbim benden sonra okuyacak kardeşimin gönül muradını hayırlısıyla nasip eder inşallah.
' İNŞALLAH DERSE YAKARAN,(HAYIRLI İSE)İNŞA EDER YARADAN''
' İNŞALLAH DERSE YAKARAN,(HAYIRLI İSE)İNŞA EDER YARADAN''
Selamun aleykum benden sonrakı kardesım:) .Rabbım ne muradın varsa versın
ınsalllah.Duaların kabul olsun mekanın cennet olsun ınsallah.ben de okudum 1 ayetel kursı.(zencefıl kardesım Rabbım senden de razı olsun ınsallah)
Selametle...
ınsalllah.Duaların kabul olsun mekanın cennet olsun ınsallah.ben de okudum 1 ayetel kursı.(zencefıl kardesım Rabbım senden de razı olsun ınsallah)
Selametle...
Amiiiiiiiiiin *Ayşe*kardeşim,Rabbım kabul eylesin,sizinde her türlü sıkıntılarınızı Rabbim hallu asan eylesin.
Benden sonraki kardeşim için okudum,Rabbım o kardeşimizin gönlündeki hayırlı muratlarınıda ihsan eylesin inşaallah.
Benden sonraki kardeşim için okudum,Rabbım o kardeşimizin gönlündeki hayırlı muratlarınıda ihsan eylesin inşaallah.
Selamun Aleyküm.Bende bir sonraki arkadaşımın muradı için okudum.Allah kabul etsin.Selam ve dua ile.Allaha emanet olun.
kardelele, post: 984732, member: 96785"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
gülnisa hanım bende soru işareti yerine gül koymak istiyorum.olabilirmi?yardımcı olursanız sevinirim.allaha emanet olun.
aleykumselam kardeşim
yararlı lınklerden profılımı düzenleye gırın
resım eklıyor bolumu var tıklayın orayı
avartar resım ıstıyorumu tıklayın
sonra ekleyın
inşaallah yardımcı olabılmışımdır :)
Benden sonra okuyacak kardeşimin muradı için okudum.Allah gönlümdeki muradını hyırlısıyla versin inşallah.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/41444-ayet-el-kursi-okuyalim · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.