Ayet-el Kürsi Okuyalım...
654.225 görüntülenme · 9.933 yanıt
Selamün aleyküm benden sonra gelen kardeım ıcın okudum Allah ne muradı varsa,gonlune gore en hayırlısını versın ınsalllah
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
Amiiiiiiiiiiiiin kardeşim.Rabbım benden sonraki kardeşimizin bütün sıkıntılarını gidersin bu ayeti celileler hürmetine.
Kur'ana sevdalıAmiiiiiiiiiin .Rabbım sizi öğreticilikten ayırmasın ve size bu mesleği kolay kılsın.
amin amin amin
allah ayırmasın
allah sızden de razı olsun:a15:
cok cok cok sevıyorum öğrencılerımı tarıfı yok
hepsı canlarım benım:)
allah sızlerdende razı olsun
allaha emanet olun
selam ve duaıle
Amin kardeşim,duamı tekrar ediyorum.Rabbım ilim sıfatı hürmetine ilim öğretmekten ayırmasın,okuduğumuz Ayetel kürsiler hürmetine.Bilmemmi hiç onlar can,onlar canan,onlar güneş gibi ışık saçacaklar ilerde inşaallah.bende eğitimciyim kardeşim,dua edin.
manav909
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
S.a .kardeşler.Benden sonraki kardeşimiz için okudum,Rabbım tüm sıkıntılarını gidersin kardeşimizin inşaallah.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/41444-ayet-el-kursi-okuyalim · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.