Ayet-el Kürsi Okuyalım...

654.104 görüntülenme · 9.933 yanıt

Paylaş:
Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

Allah kabul etsin ablacım
bende benden sonraki kardeşime okudum.Allah c.c kabul etsin hakkında hayırlısını versin inşallah
evrem1

evrem1

Mübarek Üye · 538 mesaj

Amin. Bende okudum Bir sonraki Arkadaş için Allah Hakkında herşeyin hayırlısını versin.
özlemcüneyt

özlemcüneyt

Mübarek Üye · 787 mesaj

Amin. Bende okudum Bir sonraki kardeş için Allah Hakkında herşeyin hayırlısını versin
DİLEK-HİLAL

DİLEK-HİLAL

Kıdemli Üye · 194 mesaj

amin bende okudum bi sonraki kardeşim için
hastetim

hastetim

Aktif Üye · 64 mesaj

bende okudum sıradakı kardeşıme muradı ıcın
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

esselamün aleyküm kardeslerim bende sonraki kardesimiz icin okudum allah ne muradi ne dilegi varsa versin insallah allaha emanet olun
özlemcüneyt

özlemcüneyt

Mübarek Üye · 787 mesaj

Amin. Bende okudum Bir sonraki kardeş için okudum Allah Hakkında herşeyin hayırlısını versin
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

amin..Allah razı olsun kardeşim..
bende okudum bir sonraki kardeşimizin hayrılı ne muradı varsa Rabbim nasip etsin..

selam ve dua ile.
nermin.demir

nermin.demir

Kıdemli Üye · 390 mesaj

Amin.Bende üstteki kardeşimin muradı için okudum.Allah herkesin muradını versin.Bu mübarek günde.Hayırlı cumalar.
SAYG

SAYG

Kıdemli Üye · 181 mesaj

cumalar, selalar hürmetine allah dualarını kabul etsin nermin kardeşim
rabia1984

rabia1984

Üye · 20 mesaj

Bende 1 tane okudum.ALLAH okuduğum kardeşimin tüm daularını kabul etsin.Bana okuyandan ALLAH razı olsun.Herkesin ağzına sağlık.Hayırlı Cumalar
özlemcüneyt

özlemcüneyt

Mübarek Üye · 787 mesaj

Amin. Bende okudum Bir sonraki kardeş için Allah Hakkında herşeyin hayırlısını versin
csoyudogru

csoyudogru

Üye · 34 mesaj

okudum benden sonraki kardeşimin dünya ve ahiret saadeti için. Allah dualarımızı kabul eylesin. Amin
gönül1045

gönül1045

Üye · 48 mesaj

selamün aleyküm Csoyudogru kardeşim Allah(c.c) razı olsun. bende okudum benden sonra ki arkadaşımın dünya ve ahiret dileklerini Rabbim kabul etsin iki cihanda da selamet versin.
_zehra_

_zehra_

Üye · 47 mesaj

ben de bir tane okudum ALLAH kabul etsin.
kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

Mübarek Üye · 4.040 mesaj

bende okudum. ALLAH KABUL ETSIN NIYETINI KARDESIM
zam_siyah

zam_siyah

Aktif Üye · 57 mesaj

AMİN. ALLAH razı olsun. Bir sonraki arkadaşımız için de BENDE okudum ALLAH kabul etsin.
evrem1

evrem1

Mübarek Üye · 538 mesaj

Amin Bende okudum bi sonraki Kardeşimiz için.Allah dünya ve ahiret saadeti versin...Her daim mutlu ve huzurlu olsun....
safak1967

safak1967

Aktif Üye · 75 mesaj

amin kardeşim inşallah,
benden sonraki kardeşime okudum. rabbim açtığı ellerini boş çevirmesin inşallah.
NUR__

NUR__

Kıdemli Üye · 325 mesaj

Bende 1 tane okudum.ALLAH okuduğum kardeşimin tüm daularını kabul etsin.Bana okuyandan ALLAH razı olsun.Herkesin ağzına sağlık
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.