Ayet-el Kürsi Okuyalım...

654.093 görüntülenme · 9.933 yanıt

Paylaş:
sadece11

sadece11

Yeni Üye · 1 mesaj

bir sonraki arkadas icin okudum allah kabul etsin insalllah herkesin derdine derman olucak bi tek rabbimiz kimseyi dara sokmasin insalllah ..amin
akraa

akraa

Üye · 10 mesaj

ALLAH razı olsun arkadaşım:
Bir sonraki arkadaş için okudum ALLAH kabul ve müyesser etsin:duaları gerçek olsun:inşallah:
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

aminn...

bende bir sonraki kardeşimizi muradı ve dualarının kabul olması için okudum..
Rabbim kabul etsin..

selam ve dua ile..
*batuhan*

*batuhan*

Üye · 29 mesaj

amin
bir tane de ben okudum
allah kabul etsın
GEYLANİ

GEYLANİ

Yeni Üye · 9 mesaj

aminn...

bende bir sonraki kardeşimizin muradı ve dualarının kabul olması için okudum..
Rabbim kabul etsin..

selam ve dua ile..
nrydmrl

nrydmrl

Kıdemli Üye · 471 mesaj

Benim için okumuş olan kişiden Allah razı olsun benden sonra gelenin inşallah rabbim muradını gerçekleştirir selam ve dua ile..
gurbette

gurbette

Mübarek Üye · 2.850 mesaj

Allah (Cellecelaluhu) razi olsun.
bir sonraki kardesim için okudum, Rabbim hayirli niyetlerini kabul buyursun.Amin
Selamlar...
muberra

muberra

Mübarek Üye · 527 mesaj

Bende benden sonraki arkadaşın muradının gerçekleşmesi için 1 ayetel kürsi okudum. Allah kabul etsin. Amin.
ALLAH HERŞEYE KADİRDİR. O İSTERSE HERŞEY OLUR. RABBİMİZ DUALARIMIZI HAYIRLISI İLE KABUL EYLE,HAKKIMIZDA HAYIRLI OLMAYAN ŞEYLER İSTEMEKTEN SANA SIĞINIRIZ,SEN BİZİ TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORU.HER ZAMAN BİZİM YAR VE YARDIMCIMIZ OL.AMİN
sevim80

sevim80

Kıdemli Üye · 110 mesaj

Bende benden sonraki arkadaşın muradının gerçekleşmesi için 1 ayetel kürsi okudum. Allah kabul etsin. Amin
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Bende benden sonraki arkadaşımızın dileğinin gerçekleşmesi için okudum. Allah kabul eder inşallah..
aysesukran

aysesukran

Kıdemli Üye · 108 mesaj

Allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah. Benden sonraki kardeşim için bende okudum.
Allah kabul eylesin.
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Mübarek Üye · 2.706 mesaj

Sağolasın kardeşim,Rabbım sizden razı olsun.Bende okudum benden sonraki kardeşimin bütün sıkıntılarının bertaraf olması ve dileklerinin kabul olması için.
tuana 1

tuana 1

Üye · 41 mesaj

benden sonra kı arkadaşımın muradının olması ıcın 1 ayetel kürsi okudum

allaha emanet olun
sevim80

sevim80

Kıdemli Üye · 110 mesaj

Bende benden sonraki kardeşim için okudum Allah bütün müslüman din kardeşlerimizin dünyada ve ahirette gönlü muradını versin Aminnnn
GÜLİSTAN

GÜLİSTAN

Aktif Üye · 61 mesaj

Bende benden sonraki kardeşim için okudum cümlemizin duaları kabul olur inş Amin.
safak1967

safak1967

Aktif Üye · 75 mesaj

benden sonraki kardeşim için okudum cümlemizin dualarını rabbim kabul eder inşallah
gönül1045

gönül1045

Üye · 48 mesaj

selamün aleyküm bende benden sonraki arkadaşım için okudum Rabbim gönlünden geçen hayırlı muradını versin inşallah.
gönül1045

gönül1045

Üye · 48 mesaj

bana dua eden arkadaşıma teşekkür etmeyi unuttum özür dilerim.hakkını helal et safak1967 kardeşim Allah(c.c) razı olsun dualarımız kabul edilen dualardan olsun inşallah.
ERZURUMLİ

ERZURUMLİ

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

Esselamu aleykum,

Ey benim hayrım için dua eden Allah Teala hem senin hemde senin sevdiklerinin ömrünü hayır ile doldursun,Ey benden sonra gelecek olan kardeşim Allah Teala senin ve senin sevdilklerininde ömrünü hayır ile doldursun,evvelkiler ve sonrakilerin hepsinin ahir akibetleri hayırlı olsun...AMİN
zencefil_1109

zencefil_1109

Mübarek Üye · 939 mesaj

AMİN AMİN AMİN RABBİM razı olsun bende okudum sonraki kardeşimin muradı için RABBİM kabul buyursun...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.