Ayet-el Kürsi Okuyalım...
654.093 görüntülenme · 9.933 yanıt
Bende benden sonraki arkadaşın muradının gerçekleşmesi için 1 ayetel kürsi okudum. Allah kabul etsin. Amin.
ALLAH HERŞEYE KADİRDİR. O İSTERSE HERŞEY OLUR. RABBİMİZ DUALARIMIZI HAYIRLISI İLE KABUL EYLE,HAKKIMIZDA HAYIRLI OLMAYAN ŞEYLER İSTEMEKTEN SANA SIĞINIRIZ,SEN BİZİ TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORU.HER ZAMAN BİZİM YAR VE YARDIMCIMIZ OL.AMİN
Bende benden sonraki arkadaşımızın dileğinin gerçekleşmesi için okudum. Allah kabul eder inşallah..
Allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah. Benden sonraki kardeşim için bende okudum.
Allah kabul eylesin.
Allah kabul eylesin.
Sağolasın kardeşim,Rabbım sizden razı olsun.Bende okudum benden sonraki kardeşimin bütün sıkıntılarının bertaraf olması ve dileklerinin kabul olması için.
Esselamu aleykum,
Ey benim hayrım için dua eden Allah Teala hem senin hemde senin sevdiklerinin ömrünü hayır ile doldursun,Ey benden sonra gelecek olan kardeşim Allah Teala senin ve senin sevdilklerininde ömrünü hayır ile doldursun,evvelkiler ve sonrakilerin hepsinin ahir akibetleri hayırlı olsun...AMİN
Ey benim hayrım için dua eden Allah Teala hem senin hemde senin sevdiklerinin ömrünü hayır ile doldursun,Ey benden sonra gelecek olan kardeşim Allah Teala senin ve senin sevdilklerininde ömrünü hayır ile doldursun,evvelkiler ve sonrakilerin hepsinin ahir akibetleri hayırlı olsun...AMİN
AMİN AMİN AMİN RABBİM razı olsun bende okudum sonraki kardeşimin muradı için RABBİM kabul buyursun...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/41444-ayet-el-kursi-okuyalim · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.