Medine'yi Müslüman eden genç Mus'ab b. Umeyr
3.461 görüntülenme · 31 yanıt
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm değerli ablacım..
Emeğinize sağlık.. Allah c.c razı olsun inşallah.. Hayatını ibretle okuduğum sahabelerden.. Paylaştığınız için çok teşekkürler ablacım.. Ecrinizi en güzeliyle versin Rabbimiz c.c..
En Güzel'e emanet olunuz inşallah..Baki dualar ile..B)
Emeğinize sağlık.. Allah c.c razı olsun inşallah.. Hayatını ibretle okuduğum sahabelerden.. Paylaştığınız için çok teşekkürler ablacım.. Ecrinizi en güzeliyle versin Rabbimiz c.c..
En Güzel'e emanet olunuz inşallah..Baki dualar ile..B)
CenneteDavetAllah Sahidim Olsun Mus'ab Bin Ümeyr Cok seviyorum .
ne güzel rabbim razı olsun senden
Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatüh.
Allah razı olsun kardeşim, emeklerinize sağlık,
Allah’a emanet olun,
Selam ve baki dua ile kalın.

Kedi, Aslangiller familyasındandır. Ama 40 tane Kedi bir araya gelse, bir tane Aslan etmez.
Delete
Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatüh.
Allah razı olsun kardeşim, emeklerinize sağlık,
Allah’a emanet olun,
Selam ve baki dua ile kalın.
![]()
![]()
Kedi, Aslangiller familyasındandır. Ama 40 tane Kedi bir araya gelse, bir tane Aslan etmez.
ve aleyküm selam
ALLAH razı olsun gözlerinize sağlık
ALLAHA emanet olun
selametle......
fatih_2424Mus'ab b. Umeyr allah razı olsun(bir fatiha yı Mus'ab b. Umeyr'e işallah okursunuz)
rabim hepimizden razı olsun
okudum inşallh
selametle......
Evet musab bin ümeyr...... O ne yiğit ki şehit olmuş ama yine de mahcup peki biz neyapalım ... O canını verdi ama yine mahcup biz ne yaptık allah için..... Her gün aynı rutinlikle akıp geçiyor hergün mahsum canlar ölüyor ebu cehiller sehirler kıtalar geziyor biz ne yaptık ki arkadaşlar sadece durup seyretmekten başka.... Vallahi içim yanıyor.... Ama dua etmekten başka birşey de yapamıyoruz... Cok güzel bir paylaşım bu olayı daha öncedende okumuştum tekrar okudum aynı duygular içinde... Allah razı olsun selam ve dua ile
T.NurEvet musab bin ümeyr...... O ne yiğit ki şehit olmuş ama yine de mahcup peki biz neyapalım ... O canını verdi ama yine mahcup biz ne yaptık allah için..... Her gün aynı rutinlikle akıp geçiyor hergün mahsum canlar ölüyor ebu cehiller sehirler kıtalar geziyor biz ne yaptık ki arkadaşlar sadece durup seyretmekten başka.... Vallahi içim yanıyor.... Ama dua etmekten başka birşey de yapamıyoruz... Cok güzel bir paylaşım bu olayı daha öncedende okumuştum tekrar okudum aynı duygular içinde... Allah razı olsun selam ve dua ile
ALLAH razı olsun aynen katılıyorm
selametle kardeşim.......
Bir genç, öğretmen olursa, öğretmeye azmederse neler yapabileceğini... Ve istikbalin, genç öğretmenlerin yürekleriyle şekilleneceğini... (İbn-i Sa'd, Tabakat, C.II, s.42)
ah canım kardeşim çok güzeldi.Musab yüreklilere selam olsun.allaha emanet ol

Nevin_1982Bir genç, öğretmen olursa, öğretmeye azmederse neler yapabileceğini... Ve istikbalin, genç öğretmenlerin yürekleriyle şekilleneceğini... (İbn-i Sa'd, Tabakat, C.II, s.42)
sağol canm kardeşim rabbim razı olsun gözlerine sağlık
selametle
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/41122-medine-yi-musluman-eden-genc-mus-ab-b-umeyr · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ey müslüman genç kızlar ve genç erkekler! Dini sohbet 4 cevap
- tövbe eden genç Dini Hikayeler 6 cevap
- namaz kılan ağaç, ibadet eden ağaç, iman eden ağaç Sırlar Dünyası 4 cevap
- Mus'ab bin umeyr... Ashab-ı Kiram (Sahabeler) 2 cevap
- MUS'AB İBN UMEYR(R.A) Ashab-ı Kiram (Sahabeler) 12 cevap
- Mus'ab bin Umeyr'le iligili bir kitab yazacagim.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 40 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.