abilerim ablalarım ben siteye yeni üye oldum.10 yaşımdayım.namazlarımdan ve ibadetlerimin sonunda sevaplarımı ölmüşlerimizin ruhlarınada değmesini diliyorum.komşumuzun oğluna sordum ibadetin kabul olmaz diyo olur mu olmazmı bilmiorum ama bana yardım edin nolur ...sizleri çk ama çok seviyorum :(
nolur yardım edin...
881 görüntülenme · 3 yanıt
Sevgili Ahmet Kardeşim
Sitemize Hoşgeldiniz Öncelikle....
Hiç Öyle Şey Olur mu Allah (cc) Kuran'da Buyurmuştur Her Kim Zerre Kadar İyilik İşlerse Bunun Karşılını Görecektir" diye.
Yaşıyın Küçük Olmasından Dolayı ve Daha Günahlarının Yazılmamasından Dolayı Yapmış Olduğun İbadetleri, Duaları Başka Kişilere Bağışlayabilirsin Bu Ölmüşlerimiz de Olabilir.
ALLAH Kabul Etsin Ahmet Kardeşim :)
Sitemize Hoşgeldiniz Öncelikle....
Hiç Öyle Şey Olur mu Allah (cc) Kuran'da Buyurmuştur Her Kim Zerre Kadar İyilik İşlerse Bunun Karşılını Görecektir" diye.
Yaşıyın Küçük Olmasından Dolayı ve Daha Günahlarının Yazılmamasından Dolayı Yapmış Olduğun İbadetleri, Duaları Başka Kişilere Bağışlayabilirsin Bu Ölmüşlerimiz de Olabilir.
ALLAH Kabul Etsin Ahmet Kardeşim :)
canım benim maşallah sana namazlara birşey diyemem ama mesela kuran zıkır gibi ibadetlerinin sevabını tabiki ölmüşlerinin ruhuna gönderebilirsin senin ibadetinde kabul olur olur.ama namaz konusuna gelince daha bilgili abilerin ablaların sana bilgi vereceklerdir.canım namazlarının sonunda bizleride unutmazsın inşallah.:)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/41041-nolur-yardim-edin · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kafam çok karıştı nolur yardım edin.... Genel Konular 37 cevap
- Yardım Edin Nolur Çok Zor Durumdayım Dini sohbet 6 cevap
- BANA NOLUR YARDIM EDİN,İnsanın yaratılışı.. Dini sohbet 1 cevap
- pazar günü nişanım varr:):):)nolur dua edin bana Dua Listesi 16 cevap
- NOLUR DUA EDİN Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- nolur bana yardım edinnn.... çok kötüyümmm.. Islamda Kadının Yeri ve Önemi 9 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.