NOLUR DUA EDİN
794 görüntülenme · 4 yanıt
SELAMUNALEYKÜM ARKADAŞLARIM,ABLALARIM,ABİLERİM,SİTEMİZİN GÜZEL İNSANLARI.ALLAH RIZASI İÇİN BANA DUA EDİN.ŞEYTAN BU ARALAR O KADAR UĞRAŞIYOR Kİ BENİMLE ÇOK ÜZÜLÜYORUM:( RABBİMİN RAZI OLACAĞI ŞEYLERİN DIŞINDA BİR ŞEY YAPMAK İSTEMİYORUM.SİZİN DUALARINIZLA ATLATIRIM İNŞALLAH BU SIKINTILI GÜNLERİMİ.ŞİMDİDEN HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.AEOLUN
RE: NOLUR DUA EDİN
sevgili kardeşim felak ve nas ayetil kürsüyü oku bolbol allah yar ve yardımcın olsun imanı güçlü insanların şeyhatıda bol oluemuş
sevgili kardeşim felak ve nas ayetil kürsüyü oku bolbol allah yar ve yardımcın olsun imanı güçlü insanların şeyhatıda bol oluemuş
S.A ALLAH RAZI OLSUN.GERÇEKTEN ÖYLE ÇOK VESVESE VERİYOR Kİ O LAİN,CEHENNEMİN DİBİNİ BOYLAYASICA ŞEYTAN:@RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.ALLAH RAZI OLSUN.DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN NOLUR.AEOLUN
bilgideposu1982 yazdı:
S.A ALLAH RAZI OLSUN.GERÇEKTEN ÖYLE ÇOK VESVESE VERİYOR Kİ O LAİN,CEHENNEMİN DİBİNİ BOYLAYASICA ŞEYTAN:@RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.ALLAH RAZI OLSUN.DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN NOLUR.AEOLUN
S.A ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.CÜMLEMİZİN İNŞALLAH.SİZLERİN DUASIYLA,RABBİMİN DE İZNİYLE GEÇER İNŞALLAH BU GÜNLER.AEOLUN
asliyener yazdı:
Allah yar ve yardımcın olsunkardeşim
S.A ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.CÜMLEMİZİN İNŞALLAH.SİZLERİN DUASIYLA,RABBİMİN DE İZNİYLE GEÇER İNŞALLAH BU GÜNLER.AEOLUN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17976-nolur-dua-edin · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Yardım Edin Nolur Çok Zor Durumdayım Dini sohbet 6 cevap
- BANA NOLUR YARDIM EDİN,İnsanın yaratılışı.. Dini sohbet 1 cevap
- Kafam çok karıştı nolur yardım edin.... Genel Konular 37 cevap
- pazar günü nişanım varr:):):)nolur dua edin bana Dua Listesi 16 cevap
- nolur yardım edin... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- NOLUR Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.