Bilgisi olan varmı?
1.054 görüntülenme · 5 yanıt
Selamunaleykum fatmana'ya açtığım dogum günü kutlama konusu neden silindi bir bilgisi olan varmı ? Lütfen cevap yazın !
Aleyküm selam. Bugün bir kaç yerde ''benimle ilgili konuları lütfen silin'' gibi bir kaç mesajına rastladım. Belki o sebeple silinmiş olabilir. Ama yönetici arkadaşlar inşallah sorunuza bir cevap verirler.
Allaha emanet olunuz..
Allaha emanet olunuz..
aleyküm selam fatma abla kendisiyle ilgili olan konuların silinmesini ayrıca üyeliğinide silinmesini istedi yöneticiler tarafından..bu nedenle konunuz silinmiş olabilir.zaten fatmaana istememişti böyle bi forum.hayırlısı olsun.selam ve dua ile
niyekii fatmana kardeşim niye ayrıldıki
ne oluyoo ya siteye cevdet abide gitmiş bu gün ögrenedim mustaafa abide gitti ve daha fark edemediklerim ne oluyo arkadaşlar?
bu siteye aylarca hatta yıllarca emegi geçen insanlar niye ayrılıyor,yada ayrılmak zorunda bırakılıyorlar..
ne oluyoo ya siteye cevdet abide gitmiş bu gün ögrenedim mustaafa abide gitti ve daha fark edemediklerim ne oluyo arkadaşlar?
bu siteye aylarca hatta yıllarca emegi geçen insanlar niye ayrılıyor,yada ayrılmak zorunda bırakılıyorlar..
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
efzairem, post: 779407, member: 85028niyekii fatmana kardeşim niye ayrıldıki
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/40986-bilgisi-olan-varmi · 18.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.