Bilgisi olan varmı?

1.054 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
Çoban Uveys

Çoban Uveys

Mübarek Üye · 741 mesaj

Selamunaleykum fatmana'ya açtığım dogum günü kutlama konusu neden silindi bir bilgisi olan varmı ? Lütfen cevap yazın !
Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

Aleyküm selam. Bugün bir kaç yerde ''benimle ilgili konuları lütfen silin'' gibi bir kaç mesajına rastladım. Belki o sebeple silinmiş olabilir. Ama yönetici arkadaşlar inşallah sorunuza bir cevap verirler.

Allaha emanet olunuz..
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

aleyküm selam fatma abla kendisiyle ilgili olan konuların silinmesini ayrıca üyeliğinide silinmesini istedi yöneticiler tarafından..bu nedenle konunuz silinmiş olabilir.zaten fatmaana istememişti böyle bi forum.hayırlısı olsun.selam ve dua ile
Çoban Uveys

Çoban Uveys

Mübarek Üye · 741 mesaj

Selamunaleykum bilgi verdiğiniz için teşekkurler a.e.olunuz hayırlı aksamlar
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

niyekii fatmana kardeşim niye ayrıldıki
ne oluyoo ya siteye cevdet abide gitmiş bu gün ögrenedim mustaafa abide gitti ve daha fark edemediklerim ne oluyo arkadaşlar?
bu siteye aylarca hatta yıllarca emegi geçen insanlar niye ayrılıyor,yada ayrılmak zorunda bırakılıyorlar..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

efzairem, post: 779407, member: 85028niyekii fatmana kardeşim niye ayrıldıki
ne oluyoo ya siteye cevdet abide gitmiş bu gün ögrenedim mustaafa abide gitti ve daha fark edemediklerim ne oluyo arkadaşlar?
bu siteye aylarca hatta yıllarca emegi geçen insanlar niye ayrılıyor,yada ayrılmak zorunda bırakılıyorlar..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.