Her Gece Bir Namaz,her Gün Bir Sünnet

6.265 görüntülenme · 43 yanıt

Paylaş:
d.feneri

d.feneri

Kıdemli Üye · 166 mesaj

27.Ramazan gecesi(c.tesi gecesi): ALLAH rızası için istediğimiz surelerle 2 rekat namaz kılalım inş.sahurdan 10-15 dakika önce kalksak çok rahat kılarız inş (bu namazı kılanın;kadir gecesini değerlendirmiş gibi sevap verilir)

27.Ramazan günü:bugün Efendimiz(sav) in sünneti olan;yemekten sonra tabağımızı sünnetleyelim inş

27.Ramazandaki 28.teravih namazının fazileti:ALLAHu teala onun cennetteki derecesini bir kat daha arttırır

27.Ramazanda çekilecek tesbih:Yâ Atikarrikâb
d.feneri

d.feneri

Kıdemli Üye · 166 mesaj

tesbihlerin anlamlarını merak edenler varsa eğer:
------------------------------------------------------------------------------------
RAMAZAN AYINDA OKUNACAK OLAN TESBİHLER:
EN AZ 100 DEFA *1-10 GÜN ARASI* : YA ERHAMERRAHİMİN (Ey merhametlilerin en merhametlisi)------(01.09.08-10.09.08)

EN AZ 100 DEFA *11-20 GÜN ARASI* : YA GAFFAREZ-ZÜNÜB (Ey günahları bağışlayan)----------------------(11.09.08-20.09.08)

EN AZ 100 DEFA *21-30 GÜN ARASI* : YA ATİKARRİKAB (Ey iyileri koruyan)-----------------------------------(21.09.08-29.09.08)
d.feneri

d.feneri

Kıdemli Üye · 166 mesaj

28.Ramazan gecesi(pazar gecesi): ALLAH rızası için istediğimiz surelerle 2 rekat namaz kılalım inş.sahurdan 10-15 dakika önce kalksak çok rahat kılarız inş (bu namazı kılanın;yeni doğmuş gibi günahsız olur ve sual sorulmaz)

28.Ramazan günü: bugün Efendimiz(sav) in sünneti olan;sofraya fazladan bir tabak,kaşık,çatal daha koyalım
28.Ramazandaki 29.teravih namazının fazileti: ALLAH ona kabul olunmuş bin hac sevabı yazar
28.Ramazanda çekilecek tesbih: Yâ Atikarrikâb
d.feneri

d.feneri

Kıdemli Üye · 166 mesaj

29.Ramazan gecesi(p.tesi): ALLAH rızası için istediğimiz surelerle 2 rekat namaz kılalım inş.sahurdan 10-15 dakika önce kalksak çok rahat kılarız inş (bu namazı kılanın;ALLAH(cc) şöyle der:''ey kulum!sana müjdeler olsun;oruç ve namazını kabul ettim,günahını affettim ve cennetimi sana nasip ettim)

29.Ramazan günü: bugün Efendimiz(sav) in sünneti olan;yemeğimizi yer sofrasında ve sağ dizimizi kaldırıp sol ayağımızın üzerine oturarak yiyelim
29.Ramazanda çekilecek tesbih:YâAtikarrikâb
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.