leylim ismindir lalim
1.718 görüntülenme · 19 yanıt
MyKaBuSS.Aleyküm...
Kardeşim Bu Videoları Sen Flash damı Yapıyorsun ???
Ellerine Yüreğine Sağlık Kardeşim
aleyküm selam kardeşim ewet SWiSHmax programıyla yapıyorum yanlız (bazı arkadaşlar )hepsini bigünde yaptığımı sanıyor okadar kolay değil tabii zamana yayılmışlığı var hepsinin :))kendi sitemde yayınlanmış olanları burdada paylaşıyorum vesselam
vaktileylaleyküm selam kardeşim ewet SWiSHmax programıyla yapıyorum yanlız (bazı arkadaşlar )hepsini bigünde yaptığımı sanıyor okadar kolay değil tabii zamana yayılmışlığı var hepsinin :))kendi sitemde yayınlanmış olanları burdada paylaşıyorum vesselam
Ellerinize Sağlık Kardeş Rica Etsem Bir Tane de Bana Yapabilirmisiniz Acaba ??? Ben Bilgisayar Programlama Öğrencisiyim. Çok İyi Derecede Photoshop ve Programlama Web Tasarım vs Biliyorum Ama Flash vs Bilmiyorum :)
Şimdiden Allah (cc) Razı Olsun
MyKaBuS
Ellerinize Sağlık Kardeş Rica Etsem Bir Tane de Bana Yapabilirmisiniz Acaba ??? Ben Bilgisayar Programlama Öğrencisiyim. Çok İyi Derecede Photoshop ve Programlama Web Tasarım vs Biliyorum Ama Flash vs Bilmiyorum :)
Şimdiden Allah (cc) Razı Olsun
photo shop ve web tasarımı yapan onuda yapar inşallah diyelim :a15: allah cümlemizden razı olur inş
muhabbetle vesselam
selamun aleykum vaktileyl...
çok melonkolik ..degilmi ..;)
yüregine saglık okuyan zat kim :)
yakında istek istiyecegiz sizden karışmam :)
selam ve dua ile kardeşim
hayırlı geceler....
çok melonkolik ..degilmi ..;)
hayırlı geceler....
aminenurselamun aleykum vaktileyl...
çok melonkolik ..degilmi ..
hayırlı geceler....
aleyküm selam kardeşim melankolikliği kişiye göre değişir:))okuyan mehmet ercan istek konusunda elimizden geleni yaparız inşallah meraketme:))hayırlı sahurlar
vaktileylaleyküm selam kardeşim melankolikliği kişiye göre değişir)okuyan mehmet ercan istek konusunda elimizden geleni yaparız inşallah meraketme)hayırlı sahurlar
evetttt istegimi söylüyorum .. aklınızda bulunsun.. fırsat bulursanız yaparsınız.. mustafa cihat . gülmeyenler bahçesi...;)
belkide yapdınız bilemiyorum ..neyse .. fırsat bulursanız hangi slaytı yapayım diye düşünürken aklınıza gelir belki :):)
selam ve dua ile
aminenur, post: 777083, member: 22491evetttt istegimi söylüyorum .. aklınızda bulunsun.. fırsat bulursanız yaparsınız.. mustafa cihat . gülmeyenler bahçesi...;)
belkide yapdınız bilemiyorum ..neyse .. fırsat bulursanız hangi slaytı yapayım diye düşünürken aklınıza gelir belki :):)
selam ve dua ile
inşallah en sevdiğim ve üzerinde çalışmalar süren eserlerdendir :)
vaktileyl, post: 777088, member: 62565inşallah en sevdiğim ve üzerinde çalışmalar süren eserlerdendir :)
tefafuk olmuş o zaman ;)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/40840-leylim-ismindir-lalim · 01.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Gizli Kamera ile Beytullah'ı gezelim Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 220 cevap
- Burada komik bulduğunuz karikatürleri paylaşabilirsiniz :) Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 129 cevap
- Filistinim...filistinim...filistinim Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 115 cevap
- Gülmek Isteyen AMA Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 93 cevap
- Kabe yi izlemek istermisiniz CANLI Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 91 cevap
- Doğumgünü e- kartları Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 73 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.