Gülmek Isteyen AMA

7.491 görüntülenme · 93 yanıt

Paylaş:
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

selamün aleyküm benim bütün forumlarımı kapatıyorum bu forumlara cevap yazmayın artık selam ve dua ile kalınız
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

selamün aleyküm hayırlı günler

ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

allah iyiliğini versin gerçekten çok komik.alllah razı olsun
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

ekremeeeallah iyiliğini versin gerçekten çok komik.alllah razı olsun

s.a. kardeşim allah seninde iyiliğini versin rabbime emanet ol kardeşim.

_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Selamün aleyküm..Abi Allah iyiliğini versin demiş ya ekremeee kardeşimiz...Ona çok güldüm ...Sizinde cevabınız çok güzel..:D Çünkü bilmiyorum kardeşimiz 14 yaşında siz 45 yaşında kafamda canlandırdım..:D
Neyse abi..Ezan bitiyor ikindi namazına gitmem lazım...Allah(c.c)'ya emanet ol..
dualarla buluşmak niyetiyle inşallah..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
derya86

derya86

Kıdemli Üye · 349 mesaj

SELAMUN ALEYKUM CEVDET ABİ SİZ BENİ GÜLDÜRDÜNÜZ ALLAH (c.c) 'DA SİZİ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH. RABBİMİZE EMANET OLUN.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Resul_AcerSelamün aleyküm..Abi Allah iyiliğini versin demiş ya ekremeee kardeşimiz...Ona çok güldüm ...Sizinde cevabınız çok güzel..:D Çünkü bilmiyorum kardeşimiz 14 yaşında siz 45 yaşında kafamda canlandırdım..:D
Neyse abi..Ezan bitiyor ikindi namazına gitmem lazım...Allah(c.c)'ya emanet ol..
dualarla buluşmak niyetiyle inşallah..

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM EVET EKREME KARDEŞİM BÖYLE YAZIYOR BENİMDE DİKKATİMİ CEKİYOR AMA BANA KİM NASI HİTAP EDERSE ETSİN BEN ALINMAM AMA BANA NASIL HİTAP EDİLİRSE BENDE ÖYLE CEVAP VERİRİM EKREME KARDEŞİMİ COK SEVİYORUM ALLAH ACISINI GÖSTERMESİN KARDEŞİM SENDE RABBİME EMANET OL SAĞLICAKLA KAL.:H

bezmi safa

bezmi safa

Mübarek Üye · 1.241 mesaj

CEVDET-71S.A. KARDEŞLERİM VİDEOYU İZLEMEDEN SÖYLÜYORUM GÜLME KIRIZİNE GİRENE BİZ KARIŞMAYIZ ONA GÖRE RABBİME EMANET OLUN

[/SELAM KARDEŞ EMENE SAGLIK
HEM GÜLDÜRÜYO HEMDE COK DÜŞÜNDÜRÜYO DOGRUSU
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

derya86SELAMUN ALEYKUM CEVDET ABİ SİZ BENİ GÜLDÜRDÜNÜZ ALLAH (c.c) 'DA SİZİ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH. RABBİMİZE EMANET OLUN.

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM AMİN AMİN KARDEŞİM RABBİME EMANET OLUN KARDEŞİM.

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

bezmi safa
CEVDET-71S.A. KARDEŞLERİM VİDEOYU İZLEMEDEN SÖYLÜYORUM GÜLME KIRIZİNE GİRENE BİZ KARIŞMAYIZ ONA GÖRE RABBİME EMANET OLUN

[/SELAM KARDEŞ EMENE SAGLIK
HEM GÜLDÜRÜYO HEMDE COK DÜŞÜNDÜRÜYO DOGRUSU

SELAM SİZ BEZMİ SEFANIN ANNESİMİSİNİZ VALLA BEN GÜLÜYORUM SADECE HİC DÜŞÜNMEDİM SİZE NE ANLATIYOR BİRDE BEZMİ SAFANIN ANNESİ İSENİZ İSMİNİZİ YAZSANIZ VE YA BAŞKA ÜYLİK ALSANIZ BÖLLE KARIŞTIRIYORUM VALLA RABBİME EMANET OL APLACIĞIM :H

cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

esselamü aleyküm abimm annenmle burda koptukkkk karnızmıza ağrılar girdi gülmekten yaaa annem yerlerdeeeee
:K:K
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm Cevdet abim..
Çok güzeldiler. Allah c.c razı olsun:D..İlk videoya çok güldük..Paylaştığınız için teşekkürler..Arkadaşlarımız da güldü:D...Zaten ilk videodaki konuşmalardan anladığım kadarıyla, adam koşu bandına binmemek için tereddüt ediyor (haklı bir tereddüt ama), diğer kişi de ikna edene kadar epey uğraşmış...Cevdet abimiz, Rabbimiz c.c de sizi güldürsün her daim inşallah..Allah'a emanet olun.Selam ve baki dua ile.
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

önce güldüm:Ksonra üzüldüm:Ayazık adama ya .....
cennet ağacı budamı yiğenin.aynı kişilermi yoksa farklımı.valla incinur görmesin benimkinide koy diye tutturur....:H
cennet_agaci

cennet_agaci

mahsun kulönce güldüm:Ksonra üzüldüm:Ayazık adama ya .....
cennet ağacı budamı yiğenin.aynı kişilermi yoksa farklımı.valla incinur görmesin benimkinide koy diye tutturur....:H

aynı kişi ablacım büyüdükçe çok değişime uğradı her bebek gibi kuzucummm incinurumuda kocaman öpün ablacımmm
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

CEVDET-71VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM EVET EKREME KARDEŞİM BÖYLE YAZIYOR BENİMDE DİKKATİMİ CEKİYOR AMA BANA KİM NASI HİTAP EDERSE ETSİN BEN ALINMAM AMA BANA NASIL HİTAP EDİLİRSE BENDE ÖYLE CEVAP VERİRİM EKREME KARDEŞİMİ COK SEVİYORUM ALLAH ACISINI GÖSTERMESİN KARDEŞİM SENDE RABBİME EMANET OL SAĞLICAKLA KAL.:H

s.a kardeşim bende hatta bizde seni çok seviyoruz yanlız ben allah iyiliğini versin derken yani allah kötüyü günler göstermesin amacında söyledim ayrıca sizin 45 yaşında olduğunuzu daha yeni öğrendim.allah uzun ömürler versin a.e.o
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

M DENIZ

M DENIZ

Mübarek Üye · 1.228 mesaj

SELAMUN ALEYKÜM ABİ KOPTUK YAAA:D:D:DİNANKİ GÖZÜMDEN YAŞ GELDİ. RABBİM GÜLMEKTEN GERİ KOYMASIN.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

cennet_agaci, post: 509563, member: 44209
esselamü aleyküm abimm annenmle burda koptukkkk karnızmıza ağrılar girdi gülmekten yaaa annem yerlerdeeeee
:K:K

s.a. kardeşim benim günafım ve sucum yok baştarafa yazdım ben karışmam diye olacaklardan mesül değilim annene cok selam hadi bu ara sanada selam a.r.o. a.e.o. sağlıcakla kal.:H

cennet_agaci

cennet_agaci

CEVDET-71s.a. kardeşim benim günafım ve sucum yok baştarafa yazdım ben karışmam diye olacaklardan mesül değilim annene cok selam hadi bu ara sanada selam a.r.o. a.e.o. sağlıcakla kal.:H

a.s annemınde size selamı var abii sayende baya bı güldük sayende a.r.o selametle
cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

s.a cevdet abi özellikle sizden özür diliyorum hakkınızı helal edin çok güzel bir paylaşımdı sonradan sizin yorumunuzu fark ettim lütfen hakkınızı helal edin
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.