dgünaydın

798 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
fatos-62

fatos-62

Yeni Üye · 0 mesaj

arkadaşlarr pek bilkii sahibi deyilimm
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Es-Selamün Aleyküm hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun olabilir bu forum sayesinde bilgilenirsiniz inşaallah :) hayırlı ramazanlar.

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
cansoy1

cansoy1

Yeni Üye · 1 mesaj

arkadaslar bende fazla bir bilgi sahibi degilim,bende yeni üye oldum almanya dan giriyorum bende bilgi almak istiorum insallah sizlerle birlikte cok sey ogrenecegime inaniorum...
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

cansoy1, post: 774325, member: 62565arkadaslar bende fazla bir bilgi sahibi degilim,bende yeni üye oldum almanya dan giriyorum bende bilgi almak istiorum insallah sizlerle birlikte cok sey ogrenecegime inaniorum...

Es-Selamün Aleyküm hoşgeldiniz inşaallah çok güzel faydalı şeyler öğrenirsiniz yeterki siz isteyin.hayırlı ramazanlar.

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
mht10

mht10

Yeni Üye · 6 mesaj

hoşgeldin fatoş ii ki geldin...
e_islamiyet

e_islamiyet

Aktif Üye · 81 mesaj

mrb baska yere yazdım ama bakan olmadı bende yenı geldım ve yenı konu acmak ıstıyorum fakat nasıl olacagını bılmıyorum yardımcı olabılırmısınız simdiden Allah razı olsun
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

aleykum selam
hoş geldiniz.
sefalar getiridniz.
selametle
mabet_bekcisi

mabet_bekcisi

Mübarek Üye · 1.027 mesaj

hoşgeldin kareş üyeliğin hayirli olsun selam ve dua ile
Paylaş: