betakaratan
bende 89-92 mezunuyum ben hafızlığımı bitirdim benimde hocalarımda gülsüm nurten ayşe habibe hocalardı şuanda arkadaşlarımdan bazıları orada hocalık yapıyor ben ankaradan baltacı
62.935 görüntülenme · 64 yanıt
Mavi gözyaşıyaptığınız uyarı dikate alındı ama sanırım bi yanlış anlaşılma var ,sizin bahsetiğiniz grupla bizim grubun hiç bi alakası yok, biz grubu yeni kurduk amacımız tubadan eskimeyen dostlarımızla geçmiş günleri yad etmek ve bu grupta hiç bir resim yayınlanmamaktadır ayrıca izinsiz resim yayınlayamayacağımızında farkındayız ,bu farkındalık yayınlayamamaktan değil insanlara olan saygımızdandır uyarın için teşekürler ama biz zaten bunun bilincindeyiz
ahdeselamlar ben de pendik tuba mezunuyum 96'da ayrıldım arkadaşlarımı bulmayı istiyorum ama malesef ulaşamıyorum benim hazırlık hocam zehra yargıcı hoca hanım dı kendisinden ALLAH razı olsun her zaman emeği geçen hocalarım için duacıyım ALLAH sayılarını artırsın
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/40602-seyhli-tuba-kiz-kuran-kursu · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.