Şeyhli tuba Kız Kuran Kursu

62.935 görüntülenme · 64 yanıt

Paylaş:
vaktileyl

vaktileyl

Mübarek Üye · 2.887 mesaj

hafizkiz, post: 781303, member: 22491siz burada mı okuyosunuz kardeşim?

ben küçük yaşlarda başlamıştım 8sene kadar devam ettim şuanda odevri kuzenlere bıraktık:))çok şükür güzel günlerdi geri dönmek mümkün olsa
rumuzgüller

rumuzgüller

Kıdemli Üye · 264 mesaj

evet kalbi kırık olanın kalbine allah dokunur çok güzel rabbim yar ve yardımcımız olsun
İçine NEFS karışmış her iş, her oluş, her duruş Allah'dan uzaktır!
beyaz nur

beyaz nur

Yeni Üye · 2 mesaj

rumuzgüller, post: 772419, member: 83423bende suadiye tuba kız kuran kursunda okumuştum 1 yıl ve çok memmundum maddi durumumuz olsaydı devam ederdim

bende yaklaşık 17 18sene önce 1 yıl suadiye tuba kız kuran kursunda okudum
tekrar aynı arkadaşlarımlokumak isterdim
beyaz nur

beyaz nur

Yeni Üye · 2 mesaj

merak ediyorum bu dünyada hiç üzülmeden yada hiç in,şler çıkışlar yaşamayan insan varmı sürekli bir koşuşturmadır gidiyo bazen acı bazen tatlı sizin için hayat nasıl
fesleyen

fesleyen

Yeni Üye · 1 mesaj

esselamüaleyküm

esselamüaleyküm

(2004)Bende pendikteki kurstan mezunum ve çok ama çok memnunum.Tanıdığım kişlere hep tavsiyemdirALLAH böyle yerleri açanlardan razı olsun.Böyle yerlerin sayısını artırsın.
gatar

gatar

Yeni Üye · 2 mesaj

sohbet yokmu
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

çok güzelmiş kardeşim allah onlardan razı olsun keşke ilimizdede olsaydı gider ziyaret ederdim en azından lakin yok kısmet olursa br gün görürüm inş...
Mavi gözyaşı

Mavi gözyaşı

Yeni Üye · 7 mesaj

slm arkadaşlar ben de ŞEYHLİ TUBA mezunuyum ,.......... ta ŞEYHLİ TUBA KIZ KURAN KURSU adında bi grup kurduk tüm TUBA lıları bekliyoruz
vaktileyl

vaktileyl

Mavi gözyaşıslm arkadaşlar ben de ŞEYHLİ TUBA mezunuyum ,şEYHLİ TUBA KIZ KURAN KURSU adında bi grup kurduk tüm TUBA lıları bekliyoruz

kurum olarak malum gruptan haberimiz var bazı arkadaşlar izni ve haberi olmaksızın hocaların resimlerini yayınlamışlar bazılarına ulaşmaya çalışsakda inatlarından vazgeçmediler unutmayınızki kul hakkıdır bu kurumun iç mekanlarının ve öğrencilerin haberi olmaksızın yayınlanan resimleride mevcut kurumun ve hocaların bu konuda haklarını helal etmediğini bilginize sunarım
Mavi gözyaşı

Mavi gözyaşı

Yeni Üye · 7 mesaj

yaptığınız uyarı dikate alındı ama sanırım bi yanlış anlaşılma var ,sizin bahsetiğiniz grupla bizim grubun hiç bi alakası yok, biz grubu yeni kurduk amacımız tubadan eskimeyen dostlarımızla geçmiş günleri yad etmek ve bu grupta hiç bir resim yayınlanmamaktadır ayrıca izinsiz resim yayınlayamayacağımızında farkındayız ,bu farkındalık yayınlayamamaktan değil insanlara olan saygımızdandır uyarın için teşekürler ama biz zaten bunun bilincindeyiz
vaktileyl

vaktileyl

Mavi gözyaşıyaptığınız uyarı dikate alındı ama sanırım bi yanlış anlaşılma var ,sizin bahsetiğiniz grupla bizim grubun hiç bi alakası yok, biz grubu yeni kurduk amacımız tubadan eskimeyen dostlarımızla geçmiş günleri yad etmek ve bu grupta hiç bir resim yayınlanmamaktadır ayrıca izinsiz resim yayınlayamayacağımızında farkındayız ,bu farkındalık yayınlayamamaktan değil insanlara olan saygımızdandır uyarın için teşekürler ama biz zaten bunun bilincindeyiz

Allah razı olsun hassasiyetiniz için teşekkür ederiz...
Mavi gözyaşı

Mavi gözyaşı

Yeni Üye · 7 mesaj

Cümlemizden, sizide bekliriz gurubumuza :) şaka bi yana( maksadımız sadece yıllar öncesinde yitirtiğimiz dostlukları yeniden buluşturmak yeniden kavuşmak,gurubun ismini zikretmiyorum yayınlamadığınıza göre bi bildiğiniz vardır herhalde neyse ALLAHA emanet olun...
DİLEK-HİLAL

DİLEK-HİLAL

Kıdemli Üye · 194 mesaj

S.a kardeşim burası nasıl bi yer yatılı olmak zorundamı birinci sorum ikincisi ücretten bahsedilmiş bildiğim kadarıyla alınmıyo ücret yatılı kalanlar içinmi bu üçüncüsü hangi dersler veriliyo
vaktileyl

vaktileyl

DİLEK-HİLALS.a kardeşim burası nasıl bi yer yatılı olmak zorundamı birinci sorum ikincisi ücretten bahsedilmiş bildiğim kadarıyla alınmıyo ücret yatılı kalanlar içinmi bu üçüncüsü hangi dersler veriliyo

aleyküm selam
birincisi yatılı olmak zorunda gündüzcü öğrenci yok
ikincisi ücret ödeyebilecekelrden yıllık 600ytl civarı alınıyor veremeyenler vakfın bursuyla alınıyor üçüncüsü bütün temel dini bilgiler genişletilmiş olarak
ve hafızlık :))
DİLEK-HİLAL

DİLEK-HİLAL

Kıdemli Üye · 194 mesaj

allah razı olsun kardeşim teşekkür ederim
ahde

ahde

Mübarek Üye · 590 mesaj

selamlar ben de pendik tuba mezunuyum 96'da ayrıldım arkadaşlarımı bulmayı istiyorum ama malesef ulaşamıyorum benim hazırlık hocam zehra yargıcı hoca hanım dı kendisinden ALLAH razı olsun her zaman emeği geçen hocalarım için duacıyım ALLAH sayılarını artırsın
Mavi gözyaşı

Mavi gözyaşı

Yeni Üye · 7 mesaj

a.s arkadaşım bende 96 mezunlarındanım hocanızı tanıyorum yani oyıllardan benim hocamda melek akın idi muhtemelen sizde tanıyorsunuzdur o yıllardaki hocam ve arkadaşlarımı bende bulma gayretindeyim o yüzden nette bi gurup burda ismini zikredemiyorum sanırım yasak eğer msn ne adresini verirsen gurup hakkında ayrıntılı bilgi verebilirim eğer isterseniz,
iyi günler....
betakaraten

betakaraten

Yeni Üye · 1 mesaj

selamün aleyküm ben de şeyhli tubada okumuştum hafızlık ama tamamlamak kısmet olmamıştı 88 89 yıllarında ordaydım beni tanıyan varmı acaba aranızda ben (gülbahar örs) HAZIRLIK HOCAMIZ GÜLSÜM KALELİYDİ HAFIZLIK HOCAMDA HABİBE ÖZKÖK,TÜ
ayşee-nur

ayşee-nur

Yeni Üye · 6 mesaj

mrb

mrb

bende tuba kız kuran kursundan mezun oldum küçüktüm ozmnlar sonra evlendim şimdi boşanıyo gibiyim bilginiz varmı evlileri alırlarmı tekrar kursa cvap verirseniz sevinirm..
huzurpınarı

huzurpınarı

Mübarek Üye · 888 mesaj

bende 1,5 sene sultançiftliği kız kuran kursunda okumuştum bilen var mı?
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.