Ramazan ayi hepize hayirli olsun.
826 görüntülenme · 6 yanıt
Selamün aleyküm. Yaşadıgımız bu toplumda dinimizin tam anlamıyla uygulanmadıgını görüyorum. Bunlardan biride benim. İnşallah burada sizlerle birlikte islamiyeti daha iyi yapacagıma inanıyorum.
spectre_41Selamün aleyküm. Yaşadıgımız bu toplumda dinimizin tam anlamıyla uygulanmadıgını görüyorum. Bunlardan biride benim. İnşallah burada sizlerle birlikte islamiyeti daha iyi yapacagıma inanıyorum.
aleykümselam, hayırlı olsun inşaallah..
haklısın malesef, inşaallah hayırlı bilgiler paylaşırız beraber
selametle.. :a03:
haklısın malesef, inşaallah hayırlı bilgiler paylaşırız beraber
selametle.. :a03:
spectre_41Selamün aleyküm. Yaşadıgımız bu toplumda dinimizin tam anlamıyla uygulanmadıgını görüyorum. Bunlardan biride benim. İnşallah burada sizlerle birlikte islamiyeti daha iyi yapacagıma inanıyorum.
Ve Aleyküm Selam hoşgeldiniz çok haklısınız insanoğlunda istek ve gayret olduğu sürece herşeyi yapar Cenab-ı Hakk'ın izniyle, üyeliğiniz hayırlı olsun.Hayırlı ramazanlar.......
Selamun aleyküm arkadaşalar bnde yeni üye oldum inşallah hayırlara vesile olur gzl paylaşımlarda bulunuruz.. :)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/40314-ramazan-ayi-hepize-hayirli-olsun · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- 3 Aylar Cümemize hayirli olsun Kardesler!! Bu SAYFADA GÜZEL SEVAP KAZANIN ! Kuran-ı Kerim 4 cevap
- ♥ Ramazan 1444 Hj = 23.03.2023 ..♥..Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan ♥ Ramazan Ayı 10 cevap
- Ramazan müslümanlığı sona ermesin ....Ramazan gitti, dinî hayat bitti’ Nasihatler 5 cevap
- 🕌 ... Hayirli Cumalar ...🕌 Amatör Resimler 124 cevap
- Hayirli Yolculuklar Dostum. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- Hayirli günler. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.