Ramazan ayi hepize hayirli olsun.

826 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
spectre_41

spectre_41

Yeni Üye · 7 mesaj

Selamün aleyküm. Yaşadıgımız bu toplumda dinimizin tam anlamıyla uygulanmadıgını görüyorum. Bunlardan biride benim. İnşallah burada sizlerle birlikte islamiyeti daha iyi yapacagıma inanıyorum.
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

Inaşlah keardeşim inşallah
üyeliğin hayirli ve daimi olsun inşallah faydali paylaşimlarda bulunmak duasi ile
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

spectre_41Selamün aleyküm. Yaşadıgımız bu toplumda dinimizin tam anlamıyla uygulanmadıgını görüyorum. Bunlardan biride benim. İnşallah burada sizlerle birlikte islamiyeti daha iyi yapacagıma inanıyorum.

aleykümselam, hayırlı olsun inşaallah..
haklısın malesef, inşaallah hayırlı bilgiler paylaşırız beraber
selametle.. :a03:
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

spectre_41Selamün aleyküm. Yaşadıgımız bu toplumda dinimizin tam anlamıyla uygulanmadıgını görüyorum. Bunlardan biride benim. İnşallah burada sizlerle birlikte islamiyeti daha iyi yapacagıma inanıyorum.

Ve Aleyküm Selam hoşgeldiniz çok haklısınız insanoğlunda istek ve gayret olduğu sürece herşeyi yapar Cenab-ı Hakk'ın izniyle, üyeliğiniz hayırlı olsun.Hayırlı ramazanlar.......

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
garip_yolcu

garip_yolcu

Kıdemli Üye · 165 mesaj

Selamun aleyküm arkadaşalar bnde yeni üye oldum inşallah hayırlara vesile olur gzl paylaşımlarda bulunuruz.. :)
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

A.s hosgeldiniz............ayni resmi koymusuz galiba:)
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

aleykum selam.
hoş geldiniz.
sefalar getirdiniz.
selametle
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.