moritanya

824 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
mazhar paksoy

mazhar paksoy

Üye · 12 mesaj

selamün aleyküm ben yeni üye oldum oldugumada çok sevindim çok güzel bir site kardeşlerim halimize şükür edlim moritanyada müslüman kardeşlerimizin durumları hiç iyi değil cehalet almış yürümüş dua edelim allah bunlara hayırlısıyla hidayet eylsin bütün mülüman kardeşlerimizin ramazan ayı mübarek olsun
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

a.s hosgeldiniz sizinde hayırlı olsun selametle.........
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

aleykümselam, hayırlı olsun üyeliğiniz..
amin inşaallah, hayırlısıyla güzel ve hayırlı bir ramazan geçiririz
Rabbim tüm yolunu şaşırmışlara hidayet eylesin :a03:
selametle...
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

Hayirli olsun inşallah üyeliğniiz hoşgeldiniz rabbim tüm zorda olan kullarina yardim etsin kuluna kul değil kapisina kul etsin doğru yoldan ayirmasin inşallah
SaBoTaJ

SaBoTaJ

Aktif Üye · 83 mesaj

mazhar paksoyselamün aleyküm ben yeni üye oldum oldugumada çok sevindim çok güzel bir site kardeşlerim halimize şükür edlim moritanyada müslüman kardeşlerimizin durumları hiç iyi değil cehalet almış yürümüş dua edelim allah bunlara hayırlısıyla hidayet eylsin bütün mülüman kardeşlerimizin ramazan ayı mübarek olsun

Aleyküm Selam doğru söylüyorsun kardeşim halimize bakıp ALLAH a şükretmeliyiz
vesselam...
sarmaşık

sarmaşık

Kıdemli Üye · 379 mesaj

aleyküm selam hoşgeldiniz...

hayırlı ramazanlar...

selametle....
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

aleyküm selam hoş geldin kardeşim ALLAH CC bütün insanlığa yardım etsin azgınları hidayete erdirsin müminlere salih amel nasibetsin hastalara şifa dertlilere deva öksüzlere yetimlere hayırlı insanlar tarafından himaye nasibetsin amin
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

aleykum selam.
hoş geldiniz.
sefalar getiridniz.
selametle
sevgi dinc

sevgi dinc

Mübarek Üye · 529 mesaj

hoş geldınız üyeliginiz hayırlı olsun hayırlı dosluklara inşallah
allah zor durumda olan tüm dın kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun her daim duacılarıyız
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

mazhar paksoyselamün aleyküm ben yeni üye oldum oldugumada çok sevindim çok güzel bir site kardeşlerim halimize şükür edlim moritanyada müslüman kardeşlerimizin durumları hiç iyi değil cehalet almış yürümüş dua edelim allah bunlara hayırlısıyla hidayet eylsin bütün mülüman kardeşlerimizin ramazan ayı mübarek olsun

Ve Aleyküm Selam hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun evet gerçekten şükürler olsunki müslüman olarak doğmuşuz ve ne olursa olsun onu en iyi şekilde yaşamaya çalışıyoruz....Rabbim inşaallah cehalet içinde olan müslüman kardeşlerimizi ıslah eder.Allah'a emanet olun.Hayırlı ramazanlar.

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.