moritanya
824 görüntülenme · 9 yanıt
selamün aleyküm ben yeni üye oldum oldugumada çok sevindim çok güzel bir site kardeşlerim halimize şükür edlim moritanyada müslüman kardeşlerimizin durumları hiç iyi değil cehalet almış yürümüş dua edelim allah bunlara hayırlısıyla hidayet eylsin bütün mülüman kardeşlerimizin ramazan ayı mübarek olsun
mazhar paksoyselamün aleyküm ben yeni üye oldum oldugumada çok sevindim çok güzel bir site kardeşlerim halimize şükür edlim moritanyada müslüman kardeşlerimizin durumları hiç iyi değil cehalet almış yürümüş dua edelim allah bunlara hayırlısıyla hidayet eylsin bütün mülüman kardeşlerimizin ramazan ayı mübarek olsun
Aleyküm Selam doğru söylüyorsun kardeşim halimize bakıp ALLAH a şükretmeliyiz
vesselam...
aleyküm selam hoş geldin kardeşim ALLAH CC bütün insanlığa yardım etsin azgınları hidayete erdirsin müminlere salih amel nasibetsin hastalara şifa dertlilere deva öksüzlere yetimlere hayırlı insanlar tarafından himaye nasibetsin amin
hoş geldınız üyeliginiz hayırlı olsun hayırlı dosluklara inşallah
allah zor durumda olan tüm dın kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun her daim duacılarıyız
allah zor durumda olan tüm dın kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun her daim duacılarıyız
mazhar paksoyselamün aleyküm ben yeni üye oldum oldugumada çok sevindim çok güzel bir site kardeşlerim halimize şükür edlim moritanyada müslüman kardeşlerimizin durumları hiç iyi değil cehalet almış yürümüş dua edelim allah bunlara hayırlısıyla hidayet eylsin bütün mülüman kardeşlerimizin ramazan ayı mübarek olsun
Ve Aleyküm Selam hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun evet gerçekten şükürler olsunki müslüman olarak doğmuşuz ve ne olursa olsun onu en iyi şekilde yaşamaya çalışıyoruz....Rabbim inşaallah cehalet içinde olan müslüman kardeşlerimizi ıslah eder.Allah'a emanet olun.Hayırlı ramazanlar.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/40289-moritanya · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kim nereli? Tanışma Köşesi 1.272 cevap
- ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? Tanışma Köşesi 1.176 cevap
- Sizleri Taniyabilirmiyim Tanışma Köşesi 597 cevap
- Hangi şehirde yaşıyoruz Tanışma Köşesi 420 cevap
- BU SİTEYLE NASIL TANIŞTIK.. Tanışma Köşesi 385 cevap
- YARDIM - Resim Yükleme Tanışma Köşesi 319 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.