üyeligim hayirli olur inşaallah rabbim önce beni sonra sizleri şeytanin yoluna sapmadan ,benlik duygusuna kapilmadan ,hak rizasini unutmadan paylaşimlarda bulunmayi nasip etsin
hayırlı oluruz inşaALLAH
1.408 görüntülenme · 15 yanıt
selamün aleyküm uzun zamandir takip ettigim bu siteye üye olmanin vakti gelmiştir diye düşündüm .
üyeligim hayirli olur inşaallah rabbim önce beni sonra sizleri şeytanin yoluna sapmadan ,benlik duygusuna kapilmadan ,hak rizasini unutmadan paylaşimlarda bulunmayi nasip etsin
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
aleykümselam sayın kardeşim.
hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun.
faydalı,kaynaklara dayalı paylaşımlarınızı bekliyor
bu paylaşımlar ilede meşguliyetinizi dua ve ümid ediyoruz.
hayırlı ve bereketli geceler,ramazanlar olsun inşaALLAH selametle kalınız.
-KAAN-, post: 766185, member: 22491aleykümselam sayın kardeşim.
hoşbulduk efendim
sizede hayırlı ramazanlar
özyurdum, post: 766115, member: 73307selamün aleyküm uzun zamandir takip ettigim bu siteye üye olmanin vakti gelmiştir diye düşündüm .
ve aleykümselam..
çok iyi etmişsiniz, güzel bir karar olmuş, daim olur inşaallah
sizden hayırlı paylaşımlar bekleriz, selametle... :a03:
çok iyi etmişsiniz, güzel bir karar olmuş, daim olur inşaallah
sizden hayırlı paylaşımlar bekleriz, selametle... :a03:
Selamün Aleyküm bende bugün Üye oldum bu siteye çok beğendim siteyi ALLAH bu siteyi hazırlayanlarda razı olsun... Hayırlı Günler
ALLAH Tuttuğumuz Oruç u Kıldığımız Namaz ı Yaptığımız Dua yı Ve İyi Amel lerimizi Kabul Bizi De CENNET ine Nail Eylesin...(AMİN)
ALLAH Tuttuğumuz Oruç u Kıldığımız Namaz ı Yaptığımız Dua yı Ve İyi Amel lerimizi Kabul Bizi De CENNET ine Nail Eylesin...(AMİN)
SaBoTaJSelamün Aleyküm bende bugün Üye oldum bu siteye çok beğendim siteyi ALLAH bu siteyi hazırlayanlarda razı olsun... Hayırlı Günler
aleyküm selam amin kardeşim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/40212-hayirli-oluruz-insaallah · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kulak ile dinlerken kalpte hissedelim inşaALLAH hayatımıza da yansıtalım inşaALLAH... Dini sohbet 29 cevap
- 20 eylüle kadar duanizda oluruz insaAllah...... Dua Bölümü 29 cevap
- Peygamberimiz(SAV) İle Aynı Sofrada Nasıl Oluruz..? İslam'da Aile Hayatı 16 cevap
- Her işte nasıl başarılı oluruz? Dini sohbet 2 cevap
- Her işte nasıl başarılı oluruz? Dini sohbet 2 cevap
- Hayırlı olur inşaallah. Nasihatler 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.