20 eylüle kadar duanizda oluruz insaAllah......

2.216 görüntülenme · 29 yanıt

Paylaş:
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

Selamun aleykum canim kardeslerim sizlerden yine dua isteyecegim kizim cahide icin 20 eylulde ankara ya tedavisi icin gidecegiz randevuyu aldik rabbim her adimimizi kizima sifa eyler insaAllah cahide cok hastalandigi bir donemde bir ay yogunbakimda kaldi ve orada agzindan yedirmek yerine burnundan midesine kadar uzanan bir hortumla beslendi ve ciktiginda yutmayi unutmustu bir yila yakindir bu hortumla beslenmekte ama inanin hem bize hemde kizina cok aci cektirmekte ankarada nasip olursa yutma terapisi ile ilgili bir doktora gidecegiz ve son umudum inanin dualariniza cok ihtiyacimiz var ne olur 20 eylule kadar teheccud namazlarinizda vakit namazlarinizda ve her gece yataginiza uzanmadan once kizimin sifa bulmasi icin dua edermisiniz herkesten rabbim razi olsun .....selametle dua ile.....
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Rabbim şifa versin küçük kardeşimize :)
inanıyorum ki yakın zamanda sağlığına kavuşacak :)
İnsan beğenmez.
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

vealeykümselamve rahmetullahi ve berakatuhu

vealeykümselamve rahmetullahi ve berakatuhu

Değerli kardeşimiz

Dualarımız siz ve Cahidemizle birlikte..

Rabbimden bu zorlu süreçte Ya şafi ismi hürmetine Şifalar vermesini , yar ve yardımcı olmasını diliyorum. Sizin imtihanınız büyük...ama mükafatı da inşaallah ondan da büyük olacak..

Dualarımda olacaksınız... sakın kötü düşünmeyin...Rabbim yolunuzu açık etsin inşaallah..Bizlerede haber verme imkanı bulduğunuzda haber verin.
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
hacer_fatih

hacer_fatih

Kıdemli Üye · 425 mesaj

Canim benim Allah yardımcınız olsun Ismi Azamin hurmetine kucuk melegimize sifa verir insaallah
tsunami

tsunami

Selamun aleykum Allah razi olsun hepinizden birilerinin sizin icin dua ettiklerini bilmek rabbimin onlara hatirlatmasi ne buyuk lutuf her daim yuregimdesiniz dualarimdada hatirlatildiginiz surece hep varsiniz hatirlatilmak ve hatirlanmak duasiyla ....selametle dua ile....
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

Allah şifa versin ablacım
Osman Soylu (MERHUM)

Osman Soylu (MERHUM)

Kıdemli Üye · 395 mesaj

tsunamiSelamun aleykum canim kardeslerim sizlerden yine dua isteyecegim kizim cahide icin 20 eylulde ankara ya tedavisi icin gidecegiz randevuyu aldik rabbim her adimimizi kizima sifa eyler insaAllah cahide cok hastalandigi bir donemde bir ay yogunbakimda kaldi ve orada agzindan yedirmek yerine burnundan midesine kadar uzanan bir hortumla beslendi ve ciktiginda yutmayi unutmustu bir yila yakindir bu hortumla beslenmekte ama inanin hem bize hemde kizina cok aci cektirmekte ankarada nasip olursa yutma terapisi ile ilgili bir doktora gidecegiz ve son umudum inanin dualariniza cok ihtiyacimiz var ne olur 20 eylule kadar teheccud namazlarinizda vakit namazlarinizda ve her gece yataginiza uzanmadan once kizimin sifa bulmasi icin dua edermisiniz herkesten rabbim razi olsun .....selametle dua ile.....

Selamun Aleykum

Çok kıymetli kardeşimiz Yüceler yücesi Rabbimizden cc. küçük cahideye acil şifalar diliyoruz ve bilmenizi isterizki her gece teheccüd namazından sonra sabah namazına kadar cahide için Rabbimize cc. yalvaran hafız abileri var Sizden sevinçli haberler bekliyoruz Allah cc yar ve yardımcınız olsun.

Selam ve saygılarımızla....
~ Zeynep

~ Zeynep

Kıdemli Üye · 334 mesaj

Allah sifa versin "Ya Safi" ismi hürmetine. Rabbim yardimciniz olsun.
smyyes

smyyes

Mübarek Üye · 3.791 mesaj

Aleyküm Selam ablacım.
Allah sizin ve kızınız Cahidenin sıkıntılarını gidersin. yüklerinizi hafifletsin.
cahidenin iç ve dış tüm hastalıklarına şifa versin.
ve sizin bu sabrınızın karşılığını Cemalullah ile versin.maaşAllah ablacım. sabrınızı hayranlıkla izliyorum sadece.
Allah elbette bu güzel kuluna en güzeli hazırlıyor ki sesini az daha işitmek istiyor.

dualarımız sadece 20 Eylül'e kadar değil aklımıza geldikçe, gönlümüze düştükçe sürekli devam edecektir inşaAllah.
bu tedavi de asla son umudunuz olmasın.
bu başarılı olur ya da olmaz siz kendinizi asla üzmeyin.
Allah şifasını başka bir yerde saklıyordur.

baki selam ile..
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

canım kardeşim herşevy yolunda gidecek eminim... dualarımdasın rabbim şifalar verecek cahideme işallah
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

canım kardeşim Rabbim yar ve yardımcınız olsun herşey yoluna girsin inşallah herzaman dualarımızdasın güzel kızınının selameti için sıhhati için dua edicem bende Rabbim selamete erdirsin kardeşim hayırlara vesile olsun ankara yolculuğunuz
tsunami

tsunami

Selamun aleykum canlar sadece rizasi icin hayat yolunda yuruyen kardeslerim dua ve guzel temennileriniz icin cok tesekkur ederim rabbim hayirlisiyla yavruma sifa verir insaAllah ....selametle dua ile....
lale25

lale25

Kıdemli Üye · 216 mesaj

Kardeşim Rabbim şafi ismi hürmetine tez zamanda şifa versin inşlh.. kolaylıklar ihsan etsin...
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Allah yar ve yardımcınız olsun.
dualarımdasınız Rabbimin izniyle...
özgürlü_zamanlar

özgürlü_zamanlar

Mübarek Üye · 597 mesaj

Allah c.c. şifa versin inşallah.
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 41.980 mesaj

Selam Aleyküm canım benim Allah yar ve yardımcınız olsun Allah'ım Cahide'me Ya şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin öyle bir şifa nasip etsin ki Rabbim hiç görmemişe döndermek nasip etsin Rabbim.
Canım benim her zaman burda olsam bile kalbim gönlüm dualarım sizinle Allah'ın izniyle bugünlerde geçecek çok güzel günler sizleri bekliyor hatırlıyorsan sana 3 yaşında kız kardeşimi anlatmıştım doktorlar alın bu bebeği morga götürün yaşamaz demişlerdi Allah beterin beterinden korusun Rabbim nelere Kadir'dir Allah'ın hazinesinde neler bulunur yeterki Ol desin Allah'ım hazinelerinden bizleri mahrum etmesin inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.741 mesaj

ALLAH c.c. den Acilen şifa vermesini dilerim.
Umudlarınız sizi hayırlı haberlere ulaştırsın inşa-ALLAH.
Ufkunuz geniş olsun.
ALLAH yar ve yardımcınız olsun.
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 41.980 mesaj

“Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
tsunami

tsunami

Selamun aleykum Allah razi olsun rabbim hayirlisiyla yavruma eksiksiz sifalar verir insaAllah .......selametle dua ile....
ramora

ramora

Kıdemli Üye · 409 mesaj

Cahide'mize "Ya Şafi" ismi hürmetine şifa versin rabbim inşallah.. öbür tarafta ve hayatının geri kalanında sıkıntı olmasın hep mutlu mesut olsun ihlaslı olsun inşallah sizin de yüreğinize ferahlık gelsin yavrunuzla çook güzel günler geçirin inşallah.. dualarımız sizinle :))
sabır acı meyvesi tatlıdır....

Ya Rabbi, kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, sevgine kavuşturacak amellerin sevgisini nasip eyle!
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.