selam ve dua ile kalınız.ALLAH celle celalühu'ya emanet olunuz selametle.
ALLAH celle calalühu rahmet eylesin kardeşim.sizleride sorumluluklarını bile ve anneciğine duyduğu sevgi dışında bilerekte hayrı dokunan ve ona zararı olmayan geri kalanlardan eylesin.
anlattığınız bu iç acıtan anı'yada derinden üzüldüm selametle kalın kardeşim.
HiLaL-i_AhmeR, post: 765023, member: 85297Ne Günlerdi ya ne günlerdi o günleri çok özlüyorum çok bende fırsatçı bir çocuktum açıkcası hemen akrabalarımın elini öper gözleerine masum masum bakardım ya şeker ya çikolata yada cüzzi miktarda para verirlerdi herkes o günün bayram olduğunu derdin tasanın bir yana bırakıldığını bilirdi kücük odada bir soba ve tüm iyi yürekli insanlar her bir ağızdan muhabbete dalarlardı çok gürültü başımıza ağrıtsada bu gürüldü hep hoşumuza giderdi bizse yaşıtımız ile bir köşede ya paramızı sayar yada şekerlerimizi tüketirdik hele bayram kışa denk geldiyse zaten üstümüz başımız çoraplarımız ıslaktır ve sobayla bütünleşirdik resmen çok iyi hatırlıyorum ayağım çok üşümüştü sobaya çok yakınlaştırdım bir süre durduktan sonra ayağımın yandığını hiissettim çok kötüydü o günden sonra sobalara düşman oldum =) eski çocukluktaki bayramlar artık yok malesef keşke olsa ama olsada biz çocuk değiliz artık=(
birde sahurda annem hep muska yapardı gece yatarken yufka ıslatırdı gece bizden önce kalkar tüm muskaları tek başına hazırlardı zaten biz onla kalksakta pek bi yardımımız dokunmazdı tek kızı vardı oda gurbetteydi benim annem melek gibi bir insandı hep sahurda yufka ile çok güzel yemekler hazırlardı şimdi o uzakta olsada sanki o varmış gibi sahura kalkıp sanki o varmış gibi sahur yapacagım canım annem sensiz ilk ramazan sensiz ilk sahur bana zor gelsede takdir-i ilahi böyle olması gerekiyormuş Allah mekanını cennet etsin...