Kilo almak

7.343 görüntülenme · 47 yanıt

Paylaş:
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

ne diyorsun kardeşim 1 ayda nasıl 20 kilo aldın coook şaşırdım bende kilo almak istiyorum ama acaba denesemmi????
Âmâk-ı Hayal

Âmâk-ı Hayal

Mübarek Üye · 1.086 mesaj

Nuri Sezer kardeşim siz çok sağlıksız kilo almışsınız, tek tip besin üzerinden beslenmişsiniz. Dolayısıyla hastalıklar da eşlik etmiş. Bunu denemeyelim bence, doğru bir yöntem olduğnu düşünmüyorum..
hafiz mehmet

hafiz mehmet

Kıdemli Üye · 483 mesaj

kardeş aynı dertten muzdaribim inşallah bir yol bulursan banada ilet şimdi dahada zayıfladım yediğim yemeği gören şaşırıyor ama olmayınca olmuyor ne yapalım bizide rabbim böyle sevmiş halimize binlerce şükürler olsun
MyKaBuS

MyKaBuS

Mübarek Üye · 1.131 mesaj

S.Aleyküm...

Belkıs Kardeş Sen Benim Dediklerimi Yaparsan Hemen Kilo Alırsın.... Yani Markette Satılan Ekmeğe Sürülen Yağlardan Al ve Bir de Reçel Al. Önce Ekmeğe Yağı Sür Üzerinede Reçeli Çal. Onu Öylece Ye. Kasların Güçlenmesi için Balık Ye. Ama Özellikle Reçel ve Yağı Annem Bana 15-16 Gün Böyle Hergün Yedirdi Emin Ol 5-6 Kilo Rahat Aldım Ama Hemen Tekrardan Verdim Kilomu İyi Bir Forma Girdim ve Tekrar Eski Kilom Olan 65 kg ya Düştüm...Ramazan Dolayısıylada Yediğim İçtiğime Dikkat Ederim Kilomu Korurum Ne Düşürürüm Ne Çıkartırırım... Sende Ramazanda Biraz Fazla Tüket Sahurda da Çok Ye Ve Yat Üzerine Hemen Kilo Alırsın.

Selametle
andelib

andelib

Kıdemli Üye · 434 mesaj

maaşallah.............
sılagurbuz

sılagurbuz

Üye · 45 mesaj

ALLAHA şükür ideal küloma geldim:D:D:D
cerennurum

cerennurum

Mübarek Üye · 1.298 mesaj

bekarken bende aynı sizin gibi hep zayıftım 44 kilo ile evlendim doğumlar kilo aldırdı merak etme kardeşim evlenince ister istemez alıyorsun çok kilolu değilim ama bir biraz versem iyi olucak allah yardımcın olsun
semos

semos

Kıdemli Üye · 303 mesaj

allah c.c. yardımcın olsun kardeş .
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.