dostlarım yine size ihtiyacım var :(
2.370 görüntülenme · 34 yanıt
amin rabbim razı olsun.namazını tam anlamıyla kılmaya çalışıyorum.şimdiki diğer hedefim kapanmak.ama hemen yapamıyorum.cesaretim yok.hem rabbimden korkuyorum hem kapanamıyorum.inşaallah bunu da başarıcam .bana sadece bana güç verecek manevi destek olacak bi dost gerek çevremde.allah cümlemizin yardımcısı olsun.amin
olmazmısın aysel kardeşim.bak benim için nasıl çabalıyorsun yardımcı olmaya çalışıyorsun
ne mutlu bana.
çevremde derken yakınımda olan sürekli bana yardımcı olacak bana güç verecek.çünkü ben açığım.ben 28 yaşındayım evli ve bir oğlum var.6 yaşında.çevrem de süslü püslü biri gibi görülüyorum.ama içimdeki fırtınayı bi görseler.bana biraz cesaret lazım canım.açıkken birden kapanmak için cesaret.o yüzden yanımda bi dostum olsa bana yardımcı ve bana gelen tepkilere azmetmem için yani.
aysel kardeşim sen çok iyisin.rabbim gönlünün muradını hayırlısı ile versin .amin
ne mutlu bana.
çevremde derken yakınımda olan sürekli bana yardımcı olacak bana güç verecek.çünkü ben açığım.ben 28 yaşındayım evli ve bir oğlum var.6 yaşında.çevrem de süslü püslü biri gibi görülüyorum.ama içimdeki fırtınayı bi görseler.bana biraz cesaret lazım canım.açıkken birden kapanmak için cesaret.o yüzden yanımda bi dostum olsa bana yardımcı ve bana gelen tepkilere azmetmem için yani.
aysel kardeşim sen çok iyisin.rabbim gönlünün muradını hayırlısı ile versin .amin
ilkcemre, post: 753978, member: 61910olmazmısın aysel kardeşim.bak benim için nasıl çabalıyorsun yardımcı olmaya çalışıyorsun
ne mutlu bana.
Rabbim Çocuğunuzu Size Bağışlasın. Rabbim Sizin Gönlünüze Göre En Güzelini Versin. Sizleri Hiç Darda ve Sıkıntıda Koymasın. Allah Evinize En-Nur İsmiyle Aydınlık Versin. Huzur ve Mutluluğu Evinizden Eksik Etmesin. Bela Ve Müsibetlerden Sizleri Korusun. Fitneden Fesattan ve Şeytanlardan Sizleri Korusun. Kendi Kapısından Hariç Kul Kapılarına Muhtaç Etmesin. O Ki Görünen Görünmeyen Herşeyi Hakkıyla Bilendir. Rahmandır Rahimdir. Sizleri Esirgesin ve Bağışlasın. Rabbim Yar ve Yardımcınız Olsun Selametle Kalın Hayırlı Günler.
.................
MyKaBuS, post: 753996, member: 84698Rabbim Çocuğunuzu Size Bağışlasın. Rabbim Sizin Gönlünüze Göre En Güzelini Versin. Sizleri Hiç Darda ve Sıkıntıda Koymasın. Allah Evinize En-Nur İsmiyle Aydınlık Versin. Huzur ve Mutluluğu Evinizden Eksik Etmesin. Bela Ve Müsibetlerden Sizleri Korusun. Fitneden Fesattan ve Şeytanlardan Sizleri Korusun. Kendi Kapısından Hariç Kul Kapılarına Muhtaç Etmesin. O Ki Görünen Görünmeyen Herşeyi Hakkıyla Bilendir. Rahmandır Rahimdir. Sizleri Esirgesin ve Bağışlasın. Rabbim Yar ve Yardımcınız Olsun Selametle Kalın Hayırlı Günler.
.................
Aynen.....
kürşat kardeşim ne güzl dua etmişin.çok memnun mutlu oldum.allah kabul etsin.tüm müslüman kardeşlerim ve senin içinde bende aynı tememnileri diliyorum rabbimden.allah razı olsun.ne güzel yaşın çok genç.ve çok güzel şeyler yazmışsın.senin gibi böyle evlatlar nasib etsin tüm anne babalarımıza.amin
selametle...
--------
selametle...
--------
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
namaz konusundaki hassasiyetinizi diğer farzlarınız içinde göstermenizi dua ve ümid ederim sayın kardeşim.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/39534-dostlarim-yine-size-ihtiyacim-var · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- yine doğumgünü,yine yaşpasta,yine bennnnn:) Yemek Tarifleri 22 cevap
- bu size saçma gelebilir ama sizin önerilerinize ihtiyacım var Genel Konular 8 cevap
- şimdi benim size ihtiyacım var!!!! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 93 cevap
- bu ne güzel bir siteymişşş..merhaba dostlarım Tanışma Köşesi 12 cevap
- Selamün Aleyküm Dostlarım ben İzmir Tire den Mesut AVCI kardeşiniz Tanışma Köşesi 14 cevap
- SelamünAleyküm Yeni Üyeyim Dostlarım Tanışma Köşesi 12 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.