s.a
1.359 görüntülenme · 16 yanıt
cümleten s.a .......hakan ben yaşım 17...bi türlü namaza başlayamıyorum...nolur bnm için dua edin :a09::a09: namaz kılarken aldığım eski huzuru zevki alamıyorum artk...çok dua ettim..sizde dualarınızı esirgemeyin...Allah razı olsun
<<< Şefaat Ya Rasululallah >>>>:a09:
bazen şevkler kırılyor hakan kardeşim.ama bırakma.muhakka ki zamanla herşey yerine oturur.bendede olmuştu böyle bir devre.bunlar inş gelip geçiçi.üzülme ve hakkın ipine sımsıkı tutum.allah emanet ol...
hakaNet, post: 748650, member: 84490cümleten s.a .......hakan ben yaşım 17...bi türlü namaza başlayamıyorum...nolur bnm için dua edin :a09::a09: namaz kılarken aldığım eski huzuru zevki alamıyorum artk...çok dua ettim..sizde dualarınızı esirgemeyin...Allah razı olsun
Slm, Hakan!
Kardeşim daha gençsin. Ben 14 yaşındayım.12 yaşında namaza başladım. Okulla ilgili bazen 4 namazı birlikte kılırdım. Sorunlar, problemler bitmiyor anlıyorum ama istersek öhtesinden geliriz. Değil mi7
Dualarım Seninle!
Namaz kılırsın inşaALLAH!
Bizi de haberdar edersin unutma haaaa!
Sevgilerle aciz, günahkar kul Aysel!
Aysel_94, post: 748937, member: 84683Slm, Hakan!
Kardeşim daha gençsin. Ben 14 yaşındayım.12 yaşında namaza başladım. Okulla ilgili bazen 4 namazı birlikte kılırdım. Sorunlar, problemler bitmiyor anlıyorum ama istersek öhtesinden geliriz. Değil mi7
Dualarım Seninle!
Namaz kılırsın inşaALLAH!
Bizi de haberdar edersin unutma haaaa!
Sevgilerle aciz, günahkar kul Aysel!
sağol Allah razı olsun....günahkar kul aysel fln deme bence...12 yaşından beri namaz kılıyomuşsun ne güzel...sen günahkarsan ben neyim acaba...lütfen öyle deme..Allah hepimizi cennetine giren takva sahibi salih kullarından eylesin..(AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNN)
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Selam Aleyküm kardeşim hoş geliniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah. Hayırlısıyla tez zamanda namazınıza tekrar başlamak nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
ve aleykümselam hakan kardeşim hayırlı olsun üyeliğin
sen şu anda bi sınavdasın
nefsinle savaşıyorsun
güçlü ol ve bu savaşı sen kazan
bu senin elinde kardeşim
ezanı duyar duymaz her şeyi bırak, abdestini al ve namaza koş
ve mümkün olduğu kadar camiye gitmeye çalışi cemaatle kılmaya çalış ablacım evde tek kılsan şeytan bu kez de sünneti terketmeni fısıldar kardeşim, dualarım seninle.. Allaha emanet ol.. :a03:
nefsinle savaşıyorsun
bu senin elinde kardeşim
ve mümkün olduğu kadar camiye gitmeye çalışi cemaatle kılmaya çalış ablacım evde tek kılsan şeytan bu kez de sünneti terketmeni fısıldar kardeşim, dualarım seninle.. Allaha emanet ol.. :a03:
ben her gece yatmadan mutlaka yasin kitabımı okumadan uyumam we uyumadan allah için we kendim için
sabah aksam okudum duam war onu ouorum ama sizlerinde allah için bana sewdimin bana geri dönmesini gönlünüzdeb gecirip dua okuyun hıı belki diceksinizki ne yaptıda bıraktı ama öle değil sadece sewdim o benle oynadı
sabah aksam okudum duam war onu ouorum ama sizlerinde allah için bana sewdimin bana geri dönmesini gönlünüzdeb gecirip dua okuyun hıı belki diceksinizki ne yaptıda bıraktı ama öle değil sadece sewdim o benle oynadı
ayşe.a, post: 749203, member: 54443ve aleykümselam hakan kardeşim hayırlı olsun üyeliğin
nefsinle savaşıyorsun
bu senin elinde kardeşim
çok sağol ayşe abla...Allah razı olsun...senin dediklerini elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum...bende seninle aynı fikirdeyim...mümkün mertebe camide cemaatle namaz kılmaya çalışıyorum...dediğin gibi abla evde kılmaya kalkınca kılsam mı kılmasam mı şeytan boş durmuyo...ama o lanet şeytanı yendim bugün..bundan sonrada böyle olacak inş..Allah hepimizin yardımcıısı olsun...sende Allaha emanet ol
neslihandönmez, post: 749254, member: 23857ben her gece yatmadan mutlaka yasin kitabımı okumadan uyumam we uyumadan allah için we kendim için
inşallah herşey gönlünce olur ablacım :)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/39285-s-a · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kim nereli? Tanışma Köşesi 1.272 cevap
- ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? Tanışma Köşesi 1.176 cevap
- Sizleri Taniyabilirmiyim Tanışma Köşesi 597 cevap
- Hangi şehirde yaşıyoruz Tanışma Köşesi 420 cevap
- BU SİTEYLE NASIL TANIŞTIK.. Tanışma Köşesi 385 cevap
- YARDIM - Resim Yükleme Tanışma Köşesi 319 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.