Sabretmenin son tesbih taşında yüreğim..

1.204 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
nihalim

nihalim

Mübarek Üye · 2.593 mesaj

Sabretmenin son tesbih taşında yüreğim..Doksan dokuzuncu taşı elimde sabrın...

Korkuyorum o bittiğinde bende bitmiş olucak tahammül..Yinede son taşıdır sabrın dayandırır beni bir vakit daha bilinmeye..SONRASI...bilmiyorum sonrasında içimdeki boşluğun yerini neyi eklerim elimdeki tesbihin yerine neyi koyarım BİLMİYORUM....

SABREDİYORUM İŞTE..Hemde herşeye...Son taşı sıkıca tutuyorum parmaklarımın arasında.Kayıp gidecek herşeye hazırlıklı olsun istiyorum yüreğim.Olmuyor bir insan kendini ne kadar hazırlayabilir bir bilinmeyene...

Düşünmek istemiyorum..şimdi yapabildiğimce sabırlı olmak istiyorum.Son taşını elimden düşürmemek için sabrın..

Gayret ediyorum sınırsız bir infilak yaşıyor içim.Sanki birazdan patlayacak kederinden ve son taşta düşecek ellerimden..

DÜŞMESİN GÜCÜM YETTİĞİ KADAR BENDE KAL BİLİNMEZLİĞİM...GÜCÜM YETTİĞİ KADAR ve BENDE KALABİLDİĞİN KADAR KAL SABRIM....

ALINTI
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...

SAİD NURSİ
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

nihalim, post: 746996, member: 13352

Korkuyorum o bittiğinde bende bitmiş olucak tahammül..Yinede son taşıdır sabrın dayandırır beni bir vakit daha bilinmeye..SONRASI...bilmiyorum sonrasında içimdeki boşluğun yerini neyi eklerim elimdeki tesbihin yerine neyi koyarım BİLMİYORUM....

SABREDİYORUM İŞTE..Hemde herşeye...Son taşı sıkıca tutuyorum parmaklarımın arasında.Kayıp gidecek herşeye hazırlıklı olsun istiyorum yüreğim.Olmuyor bir insan kendini ne kadar hazırlayabilir bir bilinmeyene...

Düşünmek istemiyorum..şimdi yapabildiğimce sabırlı olmak istiyorum.Son taşını elimden düşürmemek için sabrın..

Gayret ediyorum sınırsız bir infilak yaşıyor içim.Sanki birazdan patlayacak kederinden ve son taşta düşecek ellerimden..

DÜŞMESİN GÜCÜM YETTİĞİ KADAR BENDE KAL BİLİNMEZLİĞİM...GÜCÜM YETTİĞİ KADAR ve BENDE KALABİLDİĞİN KADAR KAL SABRIM....

ALINTI

selamun aleykum degerli kardeşim rabbim Sabır versin size inşaALLAH
tesbih taneleri biterse yeniden başlamalı .. her dogan gün bir ümit degilmi zorluklarımıza.. kimler zorluk çekmiyorki .ama ALLAHIN- azze ve celle - rahmetinden ümit kesilirmi.. havf ve reca... her an olmalı ..
güzel kardeşim rabbim sıkıntılarınızı gidersin sonunuzu hayırlara çıkarsın inşaALLAH KALBİNİZİN SAHİBİNE EMANETSİNİZ
muhabbetle baki selamlar ..
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

selamun aleyküm kardeşim..

rabbim razı olsun sizden inşaallah..

rabbime emanet olun dua ile hayırlı günler...
nihalim

nihalim

aminenur, post: 747010, member: 84425
nihalim, post: 746996, member: 13352

ALINTI

selamun aleykum degerli kardeşim rabbim Sabır versin size inşaALLAH
tesbih taneleri biterse yeniden başlamalı .. her dogan gün bir ümit degilmi zorluklarımıza.. kimler zorluk çekmiyorki .ama ALLAHIN- azze ve celle - rahmetinden ümit kesilirmi.. havf ve reca... her an olmalı ..
güzel kardeşim rabbim sıkıntılarınızı gidersin sonunuzu hayırlara çıkarsın inşaALLAH KALBİNİZİN SAHİBİNE EMANETSİNİZ
muhabbetle baki selamlar ..

Aleykümselam değerli kardeşim AMİN...AMİN...AMİN...
evet kardeşim imtihan dünyasındayız ...okuyunca hoşuma gitti ve ekledim
RABBİM sabrımı almasın benden... İNŞALLAH...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...

SAİD NURSİ
nihalim

nihalim

keltepe, post: 747014, member: 58484selamun aleyküm kardeşim..

rabbim razı olsun sizden inşaallah..

rabbime emanet olun dua ile hayırlı günler...

Aleykümselam kardeşim ALLAH c.c. sizden de razı olsun İNŞALLAH...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
hayırlı günler İNŞALLAH...

SAİD NURSİ
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

nihalim

nihalim

aliye_aliye, post: 752782, member: 72504

canım kardeşim RABBİM razı olsun İNŞALLAH...TEŞEKKÜR EDERİM
BU GÜZEL KATKIN İÇİN...B) B) B)

SAİD NURSİ
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.