bir psokoposun mezar taşında yazanlar

2.199 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
istikbal

istikbal

Mübarek Üye · 1.236 mesaj

"Genç ve hür iken, düşlerim sonsuzken, dünyayı değiştirmek isterdim.Yaşlanıp akıllanınca, dünyanın değişmeyeceğini anladım.

Ben de düşlerimi biraz kısıtlayarak sadece memleketimi değiştirmeye karar verdim.Ama o da değişeceğe benzemiyordu.

İyice yaşlandığımda, artık son bir gayretle, sadece ailemi ve kendime en yakın olanları değiştirmeyi denedim; ama maalesef bunu da kabul ettiremedim.
Şimdi ölüm döşeğinde yatarken birden fark ettim ki, önce yalnız kendimi değiştirseydim, onlara örnek olarak ailemi de değiştirebilirdim.Onlardan alacağım cesaret ve ilhamla, memleketimi daha ileri götürebilirdim.Kim bilir belki de dünyayı bile değiştirebilirdim..."

alıntı
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
istikbal

istikbal

Mübarek Üye · 1.236 mesaj

ES-SELAMUN ALEYKUM WR WB
ALLAHU AKKBARR!!! Rabbim zaten bunu enfal süresi 53. ayetinde ve rad süresi 11. ayetinde söylüyor. Yani bu gerçeği görmek için ölüm döşeğine kadar gitmeye gerek yok inşallah. KURAN I KERİM i elimize alıp Rabbimizin bizlere neler söylediğini ve yapmamızı istediğini öğrenmemiz yeterli inşallah. Yorumu yazan TALHA YASİR
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
imported_salih_

imported_salih_

Üye · 40 mesaj

Inşallah Kardeşim Ben Her Zaman Kur An I Kerimi Okuyorum Ama Mailini Pek Okumuyorum Mail Li Kuranimi Yeni Aldim Bundan Sonra Okuyacagim..
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

:T
Emeğinize sağlık.
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
bir_umut

bir_umut

Mübarek Üye · 2.564 mesaj

"önce yalnız kendimi değiştirseydim" eyvallah... dünyayı değiştirmek için önce kendimizi değiştirmeliyiz.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.