Namaz kilmayanlara ibret olsun..yeni..izle..izlet..
7.508 görüntülenme · 28 yanıt
kardesim allah razı olsun bunu indirebileceğim bir yer varmı yada bana gonderebilirmisin çoğaltıp cd olarak dagıtacagım
ALLAH razı olsun kardeşim tamamını izleyemedim ama devamını izleyecegim İNŞAALLAH
Bİ 15 DAKİKA KADAR İZLEDİM TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU :A:A:A
BENDE NAMAZA BAŞLAYALI BİR HAFTA OLMADI DAHA LÜTFEN BANA DUA EDİN DE NAMAZIM DAİM OLSUN ARKADAŞLAR LÜTFEN
BENDE NAMAZA BAŞLAYALI BİR HAFTA OLMADI DAHA LÜTFEN BANA DUA EDİN DE NAMAZIM DAİM OLSUN ARKADAŞLAR LÜTFEN
Selamün Aleyküm
Allah celle celalü razı olsun kardeşim gerçekten de ibret verici çok güzel bir video olmuş emeğinize sağlık inşaAllah bu videonun vesilesiylede namaza başlayanlar olur ve namaz kılanlarda hakkını vererek kılar Efendimizin döneminde herşey ibadet uğrunaydı hiç birşey ibadetten önceliği olmazdı ama şimdiki çağ malesef beyinlerimiz o kadar çok şeyle meşgul oluyor ki ibadet etmek akıllarımıza bile gelmiyor Rabbim ıslah etsin o beyinleri inşaAllah...Amin
Allah celle celalü razı olsun kardeşim gerçekten de ibret verici çok güzel bir video olmuş emeğinize sağlık inşaAllah bu videonun vesilesiylede namaza başlayanlar olur ve namaz kılanlarda hakkını vererek kılar Efendimizin döneminde herşey ibadet uğrunaydı hiç birşey ibadetten önceliği olmazdı ama şimdiki çağ malesef beyinlerimiz o kadar çok şeyle meşgul oluyor ki ibadet etmek akıllarımıza bile gelmiyor Rabbim ıslah etsin o beyinleri inşaAllah...Amin
EFECEALLAH razı olsun kardeşim tamamını izleyemedim ama devamını izleyecegim İNŞAALLAH
Selamün Aleyküm
Sizin adınıza çok sevindim şeytanın bacağını kırmışsınız ne kadar güzel inşaAllah namazı dost doğru kılanlardan olursunuz kardeşim Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaAllah...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38952-namaz-kilmayanlara-ibret-olsun-yeni-izle-izlet · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- MÜKEMMEL BİR DİZİ FİLM mutlaka izle mutlaka izle Boykot 2 cevap
- CEHENNEM Belgesel (ibret için izle) Dini Filmler 1 cevap
- Gözümün Nuru Namaz (Risale-i Nur) izle Sesli Görüntülü Dini Sohbetler 2 cevap
- Bediüzzaman Hz.lerinin Namaz Hakkında 2.İkazı (İzle) Sesli Görüntülü Dini Sohbetler 4 cevap
- Namaz Kılmayan Kullar! BAKIN ve İBRET Alın..! Nasihatler 3 cevap
- İşte bir namaz öyküsü... İbret alabilen herkes için... İbretimiz belki bir gün beratımız olur.. Güzel Sözler 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.