Namaz kilmayanlara ibret olsun..yeni..izle..izlet..

7.508 görüntülenme · 28 yanıt

Paylaş:
i.berat

i.berat

Üye · 19 mesaj

Allah razı olsun kardeşim çok etkileyici.Bana dua edin nefsime uymaktan kurtulup 5 vakit namazımı sürekli kılayım. bir başlayıp bir bırakanlardan olmayayım.
kralmesencer

kralmesencer

Yeni Üye · 5 mesaj

kardesim allah razı olsun bunu indirebileceğim bir yer varmı yada bana gonderebilirmisin çoğaltıp cd olarak dagıtacagım
EFECE

EFECE

Mübarek Üye · 515 mesaj

ALLAH razı olsun kardeşim tamamını izleyemedim ama devamını izleyecegim İNŞAALLAH

Bİ 15 DAKİKA KADAR İZLEDİM TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU :A:A:A

BENDE NAMAZA BAŞLAYALI BİR HAFTA OLMADI DAHA LÜTFEN BANA DUA EDİN DE NAMAZIM DAİM OLSUN ARKADAŞLAR LÜTFEN
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm

Allah celle celalü razı olsun kardeşim gerçekten de ibret verici çok güzel bir video olmuş emeğinize sağlık inşaAllah bu videonun vesilesiylede namaza başlayanlar olur ve namaz kılanlarda hakkını vererek kılar Efendimizin döneminde herşey ibadet uğrunaydı hiç birşey ibadetten önceliği olmazdı ama şimdiki çağ malesef beyinlerimiz o kadar çok şeyle meşgul oluyor ki ibadet etmek akıllarımıza bile gelmiyor Rabbim ıslah etsin o beyinleri inşaAllah...Amin
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

EFECEALLAH razı olsun kardeşim tamamını izleyemedim ama devamını izleyecegim İNŞAALLAH

Bİ 15 DAKİKA KADAR İZLEDİM TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU :A:A:A

BENDE NAMAZA BAŞLAYALI BİR HAFTA OLMADI DAHA LÜTFEN BANA DUA EDİN DE NAMAZIM DAİM OLSUN ARKADAŞLAR LÜTFEN

Selamün Aleyküm

Sizin adınıza çok sevindim şeytanın bacağını kırmışsınız ne kadar güzel inşaAllah namazı dost doğru kılanlardan olursunuz kardeşim Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaAllah...
yaralı kalp

yaralı kalp

Kıdemli Üye · 105 mesaj

Allah razi olsun senden kardeşim :a:a çok güzel paylaşim
vanora

vanora

Üye · 22 mesaj

Filimi izledim şuan başka duygular içindeyim bizim tek kurtuluşumuz namaz onsuz bir hayat düşünemiyorum allah razi olsun
CenneteDavet

CenneteDavet

Kıdemli Üye · 159 mesaj

Allah razi olsun :'(
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

çok etkilendim kardesim allah razi yazik çok yazik namazsiz gecen ömrüme...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.