Namaz kilmayanlara ibret olsun..yeni..izle..izlet..

7.505 görüntülenme · 28 yanıt

Paylaş:
furkan_02

furkan_02

Yeni Üye · 8 mesaj

[medya]
siyah peçe

siyah peçe

Kıdemli Üye · 485 mesaj

allah razı olsun kardeşim.izledigim en güzel videolardan biriydi.inanın ki kendimden utandım.yazıklar olsun bana.burda keyif içinde sallana yuvarlana yaşarken namaz zor geliyor bir yandanda mumin kerdeşlerimiz düşman çizmesi altında cemaat yapmış namaz kılıyorlar.içim yandı.allah tekrar razı olsun...
hayalim01

hayalim01

Yeni Üye · 9 mesaj

Allah'ım bu nasıl bır vıdeo dur..cok sukur namaz kıldıgım halde tuylerım dıken dıken oldu..furkan_02
Bu vıdeoyu gonderdıgın ıcın Allah razı olsun senden ..
bılgısayarıma ındırıp aıleme gostermeyı cok ısterım ama ındıremedım nasıl ındırebılırım bı yol gosterırsen cok sevınırım..Tekrra Allah razı olsun..hayırlı gunlerr
furkan_02

furkan_02

Yeni Üye · 8 mesaj

hayalim 01 arkadaşım KeepVid: Download and save any video from Youtube, Dailymotion, Metacafe, iFilm and more!
Açılan sayfada "sayfanın en üst kısmında bulunan yeşil alana" youtube dan kopyaladıgınız htpp(url): yi yapıştırıp, Any site: yazan kısımdan youtube, metacafe,google vs.... seçip download'a bastıktan sonra (.flv - Flash Video) yazan kısma tıklayın ve bilgisayarınıza indirin
not: Videoları sorunsuz izlemek için tavsiyem gom player
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

çoook güzeldi.ne mutlu bahane üretmeyip namazini eda edenlere.hamd olsun nasip edene.klibi hazirlayandan da bizimle paylaşandan da allah razi olsun.
isfa91

isfa91

Kıdemli Üye · 130 mesaj

ALLAH [cc] razı olsun kardeşin emeğıne saglık ders olur işn. namaz kılmıyanlara
demir227

demir227

Kıdemli Üye · 105 mesaj

hayalim01, post: 762837, member: 85041Allah'ım bu nasıl bır vıdeo dur..cok sukur namaz kıldıgım halde tuylerım dıken dıken oldu..furkan_02
Bu vıdeoyu gonderdıgın ıcın Allah razı olsun senden ..
bılgısayarıma ındırıp aıleme gostermeyı cok ısterım ama ındıremedım nasıl ındırebılırım bı yol gosterırsen cok sevınırım..Tekrra Allah razı olsun..hayırlı gunlerr

real player programını kur. videonun üstüne gelince download this video diye bi seçenek çıkıyo. onu tıkla iner. selametle..
sarvas

sarvas

Üye · 11 mesaj

allah razı olsun
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

S.a allah razi olsun cok etkileyici......
sılagurbuz

sılagurbuz

Üye · 45 mesaj

ALLAH razı olsun furkan abcim ya :A
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Es-Selamü Aleyküm işte sözlerin kelimelerin yetersiz olduğu duyguların parmaklara aktarılamadığı bir an daha ne söyleyeceğimi bilemiyorum evet namazımı kılıyorum Allah'a şükür ama çevremdeki kişilerin çoğu annem,kardeşim onlar kılmıyorlar üzülüyorum yani bu video nasıl böyle güzel ve etkileyici çok şaşırdım Allah razı olsun yok lütfen bu cümleyi küçümsemeyin Onun rızasına mashar olmak ne kadar zor...!!!!

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
haticeislam

haticeislam

Kıdemli Üye · 407 mesaj

Allah razı olsun kardeşim A E O
Eger bir gulumseme istiyorsaniz, gulumsemeyi ogrenin. Gulumseme hem kalbe iyi gelir, hem ruhu zarif kilar.
BONCUK07

BONCUK07

Yeni Üye · 2 mesaj

emeğine sağlık
Allah razı olsun
Sebahat.28

Sebahat.28

Kıdemli Üye · 160 mesaj

Selamün aleyküm
Müthis bir video, cok iszledim, bikmadim, cok izlettim etkili oldugunu düsünüyorum. Allah c.c. furkan kardesimizden razi olsun. Cok emekle hazirlanmis bir video. Bu emege büyük saygi duyuyorum. InsAllah bu gün iftara gittigimz yerde de bunu izletecegim. Sitedeki herkezin de izlemesini tavsiye ediyorum. Her defasinda sanki yeni seyler kesfediyorum.
Saygi, selam ve dua ile.....
:a09::duygulanmamiz gerek
Ulfayi

Ulfayi

Yeni Üye · 1 mesaj

cok guzel tesekkur
Sebahat.28

Sebahat.28

Kıdemli Üye · 160 mesaj

Selamün aleyküm
Allah razi olsun, defalarca izledim baskalarina da izlettim, yine de izlemek güzel.
ayyşegül

ayyşegül

Üye · 28 mesaj

aman allahım sana binlerce şükürr namazı kılıyor seni biliyorum ama şunu çok ii biliyorum namazı dosdoğru kılamıyorum kılarken seni deil dünyalık işlerimi düşünüyorum affet rabbim affeeet ne olur ahh be kardeşim nasıl sevap kazanmışsındır bu video için allah seni sevsin allah razı olsun eminim seni şimdi çok seviyodurr rabbim cenetinde bu sitedekilerin hepsine yer ayırsın ve namazı dosdoğru kılmayı nasip etsin seni seviyorum ey rabbim saol furkan çok saollll
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

allah razı olsun kardeşim çok güzel bir dersti.namaz kılıyoruz fakat gecırdıgımız ve kazaya bıraktıgımız namazlarımız vardı artık bu ders sayesın de inş hiç gecirmeden namazımızı kılacacagız
ayyşegül

ayyşegül

Üye · 28 mesaj

amin inş...:'(
emine2

emine2

Kıdemli Üye · 254 mesaj

allah razı olsun kardeşim ben namaz kılmıyordum senin sayende kılıyorum allah senden çok çok razı olsun allahım ne dileklrin varsa dileğin kabul olsun kardeşim
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.