Kambuşum Büyüdü :)
5.420 görüntülenme · 43 yanıt
ELİFNURçok şeker neyle beslediniz benimde var 1 tane yumurta kadar bişey su kaplum bağasi yemi var ama neredeyse hiç yemiyo gibi bişey
kardeşim şimcik bizimki herşeyi yediği için benim öyle sorunum olmadı ama şu günlerde iştahı kapalı... karides alın dicem ama oda biranda büyütüyor ama hiç birşey yemiyorsa bu aralar karides verin sonra tavuğu çok seviyorlar ama mangal olucak yada kızartın :)çiğ yemiyorlar fazla vermeyin önereceğim başka birşey yok gibi mesela haşlanmış mısır verdik biz yani farklı tatlar verin inşallah yardımım dokunur
<DAMLA>kardeşim şimcik bizimki herşeyi yediği için benim öyle sorunum olmadı ama şu günlerde iştahı kapalı... karides alın dicem ama oda biranda büyütüyor ama hiç birşey yemiyorsa bu aralar karides verin sonra tavuğu çok seviyorlar ama mangal olucak yada kızartın :)çiğ yemiyorlar fazla vermeyin önereceğim başka birşey yok gibi mesela haşlanmış mısır verdik biz yani farklı tatlar verin inşallah yardımım dokunur
saol kardeşim allah razı olsun ama karidesi var şu kurutulmuşundan aldım hiç yemedi
sadece şu yeşil yeşil mamaları var onlardan çok az bişey yiyo onada yedi denirse tabi ama tavuğu hiç denemedim bi deneyeyim saol yardımın için :a26:
ELİFNURsaol kardeşim allah razı olsun ama karidesi var şu kurutulmuşundan aldım hiç yemedi
sadece şu yeşil yeşil mamaları var onlardan çok az bişey yiyo onada yedi denirse tabi ama tavuğu hiç denemedim bi deneyeyim saol yardımın için :a26:
karidesi bütün kaplumbaglar sever... biliyorum o mamaları onlarda güzel ama karidesi daha bir iştahla yiyorlar inşallah hastalanmamıştır deneyin siz kardeşim birazda ilgilenin biz yemesi için oyunlar yapardık fazla yapınca hemen küsüyor ama inşallah yer hayırlı geceler rabbimize emanetsinz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
selam ve dua ile
<<B)>>
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38733-kambusum-buyudu · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- kaplumbağlar ve benim kambuşum Resimler 73 cevap
- Yaşımla Günahlarım da Büyüdü Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 29 cevap
- ekran yazıları büyüdü yardım!!!!! Bilgisayar Destek 9 cevap
- Küçüktü Önemsemedim Büyüdü Halledemedim Dini sohbet 14 cevap
- Atatürk'ün Mirasında Kavga Büyüdü Gündem 0 cevap
- evlilik yaşı neden büyüdü? İslam'da Aile Hayatı 0 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.