ekran yazıları büyüdü yardım!!!!!
29.951 görüntülenme · 9 yanıt
slm arkadaslar sabah pc yi açtığımda ekranda masa üstü simgeleri çok büyümüştü.internete girdiğimdede aynı sorun vardı yazılar çok büyüktü.sorunumu çözemedim yardım edermisiniz.birde system32\volume information klasörüne virüs girmiş silsem birşey olurmu?
duygu42, post: 1196411, member: 93709slm arkadaslar sabah pc yi açtığımda ekranda masa üstü simgeleri çok büyümüştü.internete girdiğimdede aynı sorun vardı yazılar çok büyüktü.sorunumu çözemedim yardım edermisiniz.birde system32\volume information klasörüne virüs girmiş silsem birşey olurmu?
masa üstüne sağ tıkla özellikler de gelen pencerede ayarlar kısmını aç ordan ekran çözünürlüğünü ayarlayabilirsin
o virüsü sildiğinizde bilgisayarda ses sorunu olabilir iyi akşamlar
tskler yardımınız için.spyware doctorla tarattıktan sonra kendiliginden ekran yazısı düzeldi.pc yi güvenli modda açıp avastla virüs taraması yaptım.2 virüs buldu ama volume information klasöründe olduğu için silmeyip karantinaya alayım dedim ama karantinaya alınamıyor gibi bir mesaj çıktı mecburen devam tuşuna bastım.nasıl silebilirim bu virüsleri bilen varmı
duygu42, post: 1196411, member: 93709slm arkadaslar sabah pc yi açtığımda ekranda masa üstü simgeleri çok büyümüştü.internete girdiğimdede aynı sorun vardı yazılar çok büyüktü.sorunumu çözemedim yardım edermisiniz.birde system32\volume information klasörüne virüs girmiş silsem birşey olurmu?
slm duydu bilgisayar ekranından özellikler deyip ayardan 1024*868 yaptıktan soonra ekran kuculecek
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/64061-ekran-yazilari-buyudu-yardim · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Yaşımla Günahlarım da Büyüdü Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 29 cevap
- Kambuşum Büyüdü :) Resimler 43 cevap
- Küçüktü Önemsemedim Büyüdü Halledemedim Dini sohbet 14 cevap
- Duvar yazıları Güzel Sözler 44 cevap
- duvar yazıları paylaşımı Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 18 cevap
- UÇAK YAZILARI(İLĞİNÇ) Resimler 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.