ekran yazıları büyüdü yardım!!!!!

29.951 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
duygu42

duygu42

Kıdemli Üye · 162 mesaj

slm arkadaslar sabah pc yi açtığımda ekranda masa üstü simgeleri çok büyümüştü.internete girdiğimdede aynı sorun vardı yazılar çok büyüktü.sorunumu çözemedim yardım edermisiniz.birde system32\volume information klasörüne virüs girmiş silsem birşey olurmu?
ismaile

ismaile

Mübarek Üye · 1.872 mesaj

duygu42, post: 1196411, member: 93709slm arkadaslar sabah pc yi açtığımda ekranda masa üstü simgeleri çok büyümüştü.internete girdiğimdede aynı sorun vardı yazılar çok büyüktü.sorunumu çözemedim yardım edermisiniz.birde system32\volume information klasörüne virüs girmiş silsem birşey olurmu?

masa üstüne sağ tıkla özellikler de gelen pencerede ayarlar kısmını aç ordan ekran çözünürlüğünü ayarlayabilirsin

o virüsü sildiğinizde bilgisayarda ses sorunu olabilir iyi akşamlar
Nazar57

Nazar57

Mübarek Üye · 1.308 mesaj

Selamunaleyküm kardeşim.
İsmaile kardeşimin söyledigine ek olarak sistem geri yükleme yapabilirsin bikac gün öncesine. silinecek dosyan yoksa tabi.
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Bir ekran görüntüsü ekleyebilirsen foruma, daha etkili bir yardımımız olabilir diye düşünüyorum.

duygu42

duygu42

Kıdemli Üye · 162 mesaj

tskler yardımınız için.spyware doctorla tarattıktan sonra kendiliginden ekran yazısı düzeldi.pc yi güvenli modda açıp avastla virüs taraması yaptım.2 virüs buldu ama volume information klasöründe olduğu için silmeyip karantinaya alayım dedim ama karantinaya alınamıyor gibi bir mesaj çıktı mecburen devam tuşuna bastım.nasıl silebilirim bu virüsleri bilen varmı
TakeOne

TakeOne

Bana sorarsan nod32 yada kaspersky ile tarasan derim. Ama ekran görüntüsü koysan keşke.

ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Evet nod32 siliyor bende hiç Böyle problem olmadı. Tabi fül sürüm olması lazım
İnsan beğenmez.
duygu42

duygu42

Kıdemli Üye · 162 mesaj

ama system 32 klasöründe volume information dosyasında virüsler.silersem windows düzgün çalışmaz diye korkuyorum ve windows cd de yok maalesef.
REJBER

REJBER

Yeni Üye · 1 mesaj

duygu42, post: 1196411, member: 93709slm arkadaslar sabah pc yi açtığımda ekranda masa üstü simgeleri çok büyümüştü.internete girdiğimdede aynı sorun vardı yazılar çok büyüktü.sorunumu çözemedim yardım edermisiniz.birde system32\volume information klasörüne virüs girmiş silsem birşey olurmu?

slm duydu bilgisayar ekranından özellikler deyip ayardan 1024*868 yaptıktan soonra ekran kuculecek
TakeOne

TakeOne

Konu açılalı 2 ay olmuş. Bu kişi hiç mi bilgisayar kullanmadı o günden bu yana. Bence gereksiz mesaj yazmayalım artık bu konuya.

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.