Doğum Tarihinize Göre Renginiz!
6.089 görüntülenme · 34 yanıt
SARI
Abartısız, müşfik, cömert ve tatlı bir tiptir. İnsanlara güvenir, ilişkilerde önder olma ruhuna sahiptir. Asla altta olmayı sevmez. Başkaları için karar vermeye bayılır.
nisbeten doğru ama başkaları adına kara verdiğim pek olmaz.çünkü herkes kendi ihtiyarıyla istediğini intihab edebilir sözü dusturlarımdandır..........
Abartısız, müşfik, cömert ve tatlı bir tiptir. İnsanlara güvenir, ilişkilerde önder olma ruhuna sahiptir. Asla altta olmayı sevmez. Başkaları için karar vermeye bayılır.
nisbeten doğru ama başkaları adına kara verdiğim pek olmaz.çünkü herkes kendi ihtiyarıyla istediğini intihab edebilir sözü dusturlarımdandır..........
TURUNCU
Sorumluluğu ve uyumlu ilişkiler kurmayı sever. Bir şeye ulaşmak için çok çalışır, rekabetçidir. Arkadaşlık konusunda kimseye güvenmez, ancak doğru insanı bulunca ona sonsuza kadar güvenebilir.
Turuncuyuda hiç sevmem ama yazılan şeyler doğru.
Sorumluluğu ve uyumlu ilişkiler kurmayı sever. Bir şeye ulaşmak için çok çalışır, rekabetçidir. Arkadaşlık konusunda kimseye güvenmez, ancak doğru insanı bulunca ona sonsuza kadar güvenebilir.
Turuncuyuda hiç sevmem ama yazılan şeyler doğru.
ayşe.aselamün aleyküm kardeşim..
beyazmış benim rengim :a08:
aslında beni anlatmıyor desem yalan olur :)
selametle.. :a16:
ve aleyküm selam :)
TURKUAZ
Duyguları aniden ve kolay değişebilir. Genellikle yalnızdır. Seyahat etmeyi sever. Sadık ve iyi bir dinleyicidir, fakat anlatılanlara kolay inanır.
hepsi doğru ama ama yalnızlığı değil kalabalığı severim :a22:
Duyguları aniden ve kolay değişebilir. Genellikle yalnızdır. Seyahat etmeyi sever. Sadık ve iyi bir dinleyicidir, fakat anlatılanlara kolay inanır.
hepsi doğru ama ama yalnızlığı değil kalabalığı severim :a22:
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
kahve
Hareketli ve sportiftir. Başkalarını kendine yaklaştırmaz, kimseyle kolay kolay yakınlık kurmaz, kuramaz bende bunu bekliyordum her zaman yakınlık kuramam ve cabukda isınamıyorum kendimden gelen bir şey ne yapabilirm ki selam ve dua ile
Hareketli ve sportiftir. Başkalarını kendine yaklaştırmaz, kimseyle kolay kolay yakınlık kurmaz, kuramaz bende bunu bekliyordum her zaman yakınlık kuramam ve cabukda isınamıyorum kendimden gelen bir şey ne yapabilirm ki selam ve dua ile
MAVİ
Kendine fazla güvenmeyen, gerektiği zaman cesur olabilen bir yapıya sahiptir. Artistik bir doğası vardır
Kalbinin sesini dinlemek yerine mantığını kullanmayı tercih eder.
Aynen kendime fazla güvenmem ve kalbimin sesini asla ve asla dinlemem.
Kendine fazla güvenmeyen, gerektiği zaman cesur olabilen bir yapıya sahiptir. Artistik bir doğası vardır
Kalbinin sesini dinlemek yerine mantığını kullanmayı tercih eder.
Aynen kendime fazla güvenmem ve kalbimin sesini asla ve asla dinlemem.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38608-dogum-tarihinize-gore-renginiz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Doğum Tarihinize Göre Renginiz! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 22 cevap
- Doğum tarihinize göre hangi yemeksiniz??? Fıkra, Mizah Bölümü 27 cevap
- Doğum tarihinize göre hangi otsunuz... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 17 cevap
- doğum tarihinize göre hangi otsunuz???? Bilmece-Bulmaca ve Oyun 58 cevap
- Doğum tarihinize göre hangi çiçeksiniz? Fıkra, Mizah Bölümü 21 cevap
- GöZ ReNgİnİz Ve kArAkTeRiNİz Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 34 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.