buyrun bakalım mutfağıma ne isterseniz yapıyım
22.251 görüntülenme · 304 yanıt
vay vay vay sofyaya bakin yaa biberler közlenmiş olsaydi dahada süper olurdu.neslihan usta sizden pohaça tarifi rica ediyorum tatli mayali sevmiyorum tuzlu çökelekli maydonozlu üstünede çörek otu koyuyalar ya ondan siz kesin biliyosunuzdur bende vardi kaybettim tarifi denenmiş olsursa tarif çok sevinirim
isranurrvay vay vay sofyaya bakin yaa biberler közlenmiş olsaydi dahada süper olurdu.neslihan usta sizden pohaça tarifi rica ediyorum tatli mayali sevmiyorum tuzlu çökelekli maydonozlu üstünede çörek otu koyuyalar ya ondan siz kesin biliyosunuzdur bende vardi kaybettim tarifi denenmiş olsursa tarif çok sevinirim

BU RESİMDEKİ POĞAÇAYI BEN YAPTIM MAYALI DEĞİL
annem biz küçükken çok yapardı
3 yumurta
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağından biraz az sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
1 paket kabartma tozu
aldığı kadar un
peynir yada çökelek
tüm malzemeyi karıştırıp yoğur şekillendr
175 derecede pişir............
isranurrTamam bende deniycem çıktısını alıyorum Allah razı olsun.
hayırlı günler
tamam dene bakalm yapması çok kolay
selametle..........
ayşe-rana, post: 736507, member: 81595ya,kahvaltı sofrası benim için iyi olmadı.işteyim.ayrıca doğmayı bekleyen oğlumun da canı çok çekti.hem de hepsinden..keşke buraya girmeseydim..
ya çok üzüldüm şimdi
hakkını helal et:a36:
ayşe-rana, post: 736511, member: 84160senin bir suçun yok da,artık baka baka doyarız.
kıyamam ya hele annelere hiç kıyamam..............:a33:
minoug, post: 736517, member: 81895Selamün Aleyküm ve Rahmetullah dün geceki içecek için teşekkür ederim çok güzeldi .
Selametle.
afiyet olsun..........
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38589-buyrun-bakalim-mutfagima-ne-isterseniz-yapiyim · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.