buyrun bakalım mutfağıma ne isterseniz yapıyım
22.251 görüntülenme · 304 yanıt
kırıkkalpçok tşk ederim ben bide yatsidan sonra gelirim heralde kabul ederseniz....
inşallah buyur nedemek kardeşim........
AMAN ALLAHIM AMAN!!!!!!!!!!!!!!
bunlara bir bakan pişman birde bakmayan.
hakkım geçerse karışmam haaaa.
selametle
selametle
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm gönül prensesi ablacım.
Sizi çok özledim..Nasılsınız? İnşallah iyisinizdir..Güzel bir başlık olmuş, ama ben sağlığınızı istiyorum:)..Tabi bir gün Ankara'ya yolumuz düşerse, isteklerimi liste yaparım inşallah;)... Ablacım iyi olmanız için duacıyım inşallah..Rabbimiz c.c her daim yar ve yardımcınız olsun..En Emin'e emanetimsiniz..Selam ve baki dualar ile..B)
Sizi çok özledim..Nasılsınız? İnşallah iyisinizdir..Güzel bir başlık olmuş, ama ben sağlığınızı istiyorum:)..Tabi bir gün Ankara'ya yolumuz düşerse, isteklerimi liste yaparım inşallah;)... Ablacım iyi olmanız için duacıyım inşallah..Rabbimiz c.c her daim yar ve yardımcınız olsun..En Emin'e emanetimsiniz..Selam ve baki dualar ile..B)
kasım hadi, post: 736196, member: 22491AMAN ALLAHIM AMAN!!!!!!!!!!!!!!
selametle
geçmez abi sen söyle bakalım ne istiyosun..........
aliye_aliye ↗Selamün Aleyküm gönül prensesi ablacım.
canım benim ALLAH razı olsun şükür iyiyim abla kuzusu
hiç kıyamz ablasına
beklerim vallahi gelmezsen küserim
ne istersen de yaparımm
selametle.............
mustafa11, post: 736257, member: 74557hay allah razı olsun senden şu hayatta en çok sevdiğim yemektir benim yemesemde gördüm yemiş kadar oldum..sağolasın....
bizde çok severiz sevilmezmi bu sarma .............
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38589-buyrun-bakalim-mutfagima-ne-isterseniz-yapiyim · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.