Cennet kokusu[okumayan pişman olur]
7.225 görüntülenme · 64 yanıt
Allah razı olsun çok güzel bir hikayeymiş...okurken gözyaşlarıma hakim olamadım.Allah'ım sen bizlerede nasib et... :.(
Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatüh.
Allah razı olsun kardeşim, tekrar hatırlattığınız için sağolun,
Allah'a emanet olun,
Selam ve baki dua ile kalın.

Kedi, aslangiller familyasındandır. Ama 40 tane kedi bir araya gelse, bir tane aslan etmez.
Geçenlerde bu hikayenin biraz farklı bir şekilde anlatımını radyoda dinlemiştim. O zamanda çok etkileyici gelmişti ama şimdi okuyunca yine etkilendim..
Rabbim cümlemize cenneti ve kokularını nasip etsin inşallah.. Allaha emnaet olun..
Rabbim cümlemize cenneti ve kokularını nasip etsin inşallah.. Allaha emnaet olun..
Selamün aleyküm
Allah razi olsun, cok güzel bir hikaye yazmissin. Bu hikayeyi dymustum ama biraz farkliydi bu versiyonu daha cok hosuma gitti, tabi kulaktan kulaga her sey degisebiliyor. Bu hikayeyin aslini okuduguma cok sevindim. Kopya ettim bir mecliste okuyacagim hakkinizi helal edin. Cok duygulandim. Tesekkür ederim.
Allah razi olsun, cok güzel bir hikaye yazmissin. Bu hikayeyi dymustum ama biraz farkliydi bu versiyonu daha cok hosuma gitti, tabi kulaktan kulaga her sey degisebiliyor. Bu hikayeyin aslini okuduguma cok sevindim. Kopya ettim bir mecliste okuyacagim hakkinizi helal edin. Cok duygulandim. Tesekkür ederim.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38411-cennet-kokusu-okumayan-pisman-olur · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.